Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Nylon Beatin Erin Alasti-klubilla erimielisyyksistä Jonnan kanssa: "Vaikea kysymys"

Takavuosien menestysduo Nylon Beatiin kuulunut Erin Anttila istahtaa Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja esittää parhaita paloja tuotannostaan Alasti-klubilla Subilla .

Supersuositun Nylon Beatin muodostivat laulajat Erin Anttila (o.s. Koivisto) ja Jonna Geagea (o.s. Kosonen). Alasti-klubilla Erin muistelee Elias Kaskisen haastattelussa, millaista oli olla mukana 1990-luvulla valtavan suosion saavuttaneessa duossa.

Nylon Beat laittoi pillit pussiin 2000-luvun alussa. Sittemmin yhtye on nähty muutamalla keikalla, mutta sekä Erin että Jonna ovat keskittyneet pääasiassa soolouriinsa. Kaskinen kysyy Alasti-klubilla Eriniltä suoraan, alkoivatko he Jonnan kanssa aikoinaan kilpailemaan keskenään.

– Vaikea kysymys. Kyllä siinä varmaan vääjäämättä käy niin, vaikka ei haluaisikaan. Enemmän ehkä tuntuu, että se kilpailu tuli jotenkin ulkopuolelta, Erin toteaa jaksossa.

– Meitä oli kaksi tyttöä ja me olimme hyvin erilaisia ja sitten tuntui, että sitä myös korostettiin, hän jatkaa.

Erin kertoo avoimesti, että kahden nuoren naisen muodostamassa yhtyeessä kaikki ei aina sujunut mutkitta. Vaikka riidoilta ei vältytty, on kaksikko saanut käytyä asioita läpi vuosien saatossa.

– Me olemme kaikki keskustelumme keskustelleet ja riitamme riidelleet ja hiukset repineet toistemme päästä, Erin toteaa.

Tätä nykyä Erin ja Jonna asuvat lähekkäin.

– Nykyisin asumme ihan vierekkäin ja meillä on melkein samanikäiset muksut. Ollaan vähän niin kuin melkein sisaruksia sillä lailla, että ei me joka päivä hengata niin kuin parhaat kaverit, mutta tiedän aina, mitä hänelle kuuluu, Erin vertaa.

– Me tulemme aina olemaan toistemme elämässä jollain lailla, hän ennustaa.

Erinin tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 15. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme