Mainos
Mainos
Jaksot nähtävillä perjantaisin alkaen klo 9
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Paula Vesala avoimena kipuilustaan uravalintansa kanssa: "En minä osaa mitään muuta"

Muusikko Paula Vesala nähdään Alasti-klubin toisen jakson tähtenä C Moressa alkaen 8.12. 

Elias Kaskisen haastatteluun ja intiimille lavalle esiintymään heittäytyvä Paula Vesala kertoo Alasti-klubin toisessa jaksossa ajatuksistaan omaa uraansa kohtaan. Vesala myöntää, että luovalla alalla törmää välillä sellaisiin karikoihin, joita on vaikea ylittää.

Vesalalla on ex-miehensä Lauri Ylösen kanssa vuonna 2008 syntynyt poika. Kun Kaskinen kysyy, suosittelisiko Vesala lapselleen uraa artistina, vastaa hän nopeasti.

– En, Vesala vastaa empimättä.

Tavanomainen työelämä hiipii välillä ajatuksiin

Vesala myöntää, että silloin tällöin artistin työn taakka tuntuu raskaalta kantaa ja tällaisina hetkinä hän on miettinyt sitäkin, että millaista elämä olisi, jos hän ei itse olisi muusikko. 

– Monesti ajatteleekin itse, että vitsi kun tekisin jotain muuta, mutta kun en minä osaa mitään muuta sillä tavalla, että osaisin hakea jonnekin. Tarkoitan sitä, että olen torpedoinut itseltäni kyvyn keskittyä sellaiseen office-duuniin, Vesala toteaa.

– Se olisi rutinoitunutta elämää ja siinä olisi tietty työrytmi ja siinä olisi jotkut jotkut vapaat ja lomahetket, Vesala maalailee.

Palkallisista kesälomista Vesala ei ole päässyt nauttimaan. Sen sijaan hänen jokainen tuleva projektinsa kummittelee aina alkuun tyhjänä valkoisena paperina.

– Tämä työ on sellaista, että pitää tyhjästä keksiä kaikki, hän huokaa.

– Välillä pitää aina ensin keittää kahvit ja istua alas, Vesala jatkaa.

Monien taiteilijoiden tapaan Vesala ei myönnä kärsivänsä siitä, ettei paperille syntyisi tarpeen tullen ollenkaan ajatuksia. 

– Olen aina sanonut, että (minulla) ei ole tyhjän paperin kausia, että kyllä sieltä aina jotain kuraa tulee, Vesala nauraa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot