Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Paula Vesala ei ota yksin kunniaa PMMP:n menestyksestä: ”Ei voi vähätellä kenenkään osuutta”

Paula Vesala kertoo lämpimistä muistoistaan PMMP:tä kohtaan Alasti-klubin toisessa jaksossa.

Alasti-klubin toisessa jaksossa on vieraana Paula Vesala, joka istahtaa Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja esittää paikalla suosikkikappaleitaan. Jakso on nähtävissä C Morella perjantaina 8.12.

Tätä nykyä artistinimeä Vesala käyttäväPaula Vesalatuli suuren yleisön tietoisuuteen PMMP-yhtyeen myötä 2000-luvun alussa. Bändi syntyi, kun kun Popstars-televisiosarjaan osallistunut Vesala tapasi kuvauksissa Mira Luotin ja kaksikko päätti yhdistää voimansa.

"Se oli kaikkien leikkikenttä"

PMMP:n menestystä kesti hieman yli vuosikymmenen, mutta vuonna 2013 PMMP:n matka päättyi lokakuun 27. päivä Helsingin Jäähalliin loppuunmyydylle keikalle. Vesalalla on hyvin lämpimät muistot bändistä.

– PMMP:hen kuului se, että se oli kaikkien leikkikenttä, Vesala toteaa.

– Se oli mielestäni loppuun saakka bändi. Pidimme loppuun saakka siitä kiinni, että pojat, jotka soittivat siinä alusta loppuun, olivat bändin jäseniä – ja se oli tosi kovan kamppailun takana alkuvaiheessa, hän jatkaa.

Paulan ja Miran menestystä PMMP:n riveissä edelsi Nylon Beat -yhtyeen suosio – ja tämän vuoksi levy-yhtiö toivoi, että myös PMMP olisi tyttöbändi. Paula ja Mira olivat kuitenkin tiukkoina sen suhteen, että myös bändin miespuoliset jäsenet näkyivät esimerkiksi musiikkivideoilla.

– Me tavallaan tappelimme siinä alkuvaiheessa siitä, että me haluamme musavideoita, joissa näkyy, että me olemme bändi, Vesala muistelee.

Bändin miespuolisista jäsenistä pidettiin kynsin ja hampain kiinni, sillä vastuuta haluttiin jakaa tasaisesti ja näkyvyyden uskottiin sitouttavan kaikkia bändin jäseniä.

– Kaikilla oli mielestäni tosi isoja vastuualueita, jotka liittyivät siihen (kunkin) omaan tekemiseen. Jos pojat esimerkiksi eivät olisi olleet sitoutuneita ja olisivat kokeneet, että se ei ole heidän bändinsä, niin uskon että (helposti) ajautuu sellaiseen kierteeseen, että ihmiset eivät sitoudu, Vesala toteaa.

– Mielestäni kaikilla oli 100-prosenttinen sitoutuminen siihen bändiin, että ei voi vähätellä kenenkään osuutta siinä iloisessa orkesterissa, hän jatkaa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme