Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Paula Vesala, Mikael Gabriel ja Lauri Tähkä riisuttuina – kotimainen musiikkiohjelma Alasti-klubi starttaa joulukuussa

Uusi kotimainen musiikkiohjelma Alasti-klubi alkaa C Moren suoratoistopalvelussa perjantaina 1.12. Ohjelmassa kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä ja antavat syväluotaavia haastatteluita Elias Kaskisen isännöimällä klubilla.

Alasti-klubilla Suomen kärkiartistit riisuvat musiikistaan kaiken ylimääräisen tuoden kappaleistaan esiin uudet, alastomammat versiot. Riisuttujen musiikkiesitysten lisäksi syvennytään artistien mielenmaisemaan Elias Kaskisen vetämissä intiimeissä haastatteluissa. Paljaamman tulkinnan ja syvällisen keskustelun yhdistelmä vie katsojan erityisen lähelle artistin elämää ja musiikkia. Alasti-klubia tähdittävät Vesala, Mikael Gabriel, Lauri Tähkä, Juha Tapio, Kaija Koo, Tuure Kilpeläinen, Erin sekä Michael Monroe.

– Olen lukenut ja artistina antanut satoja haastatteluita elämäni aikana, joten minulla oli aika hyvä perustuntuma siitä, millaisia artistihaastattelut yleensä ovat. Useimmiten niissä liikutaan uuden kiertueen tai levyn ympärillä, mutta nyt pystyimme keskittymään itse artistiin ajan kanssa ja mennä syvyyksiin, klubin isäntä Elias Kaskinen suosittelee.

Alasti-klubilla nähdään ja kuullaan artisteja laidasta laitaan ja kultakin artistilta julkaistaan myös sinkku yhdestä Alasti-klubilla taltioidusta kappaleesta. Kaskinen suosittelee, että eri artisteille kannattaa Alasti-klubin myötä antaa mahdollisuus, vaikka artisti ei kuuluisikaan omiin suosikkeihin.

– Kuvauksissa yleisössä olleilta perheenjäseniltä ja ystäviltäni sain palautetta, että keikan ja haastattelun myötä he huomasivat yllättäen ihastuneensa tuttuihin artisteihin, kun olivat nähneet heidät aivan uudessa valossa. Katsojien kannattaa siis lähestyä Alasti-klubia avoimin mielin, vaikka jonkin jakson keskiössä olisikin artisti, jota ei normaalisti menisi keikalle katsomaan, Kaskinen toteaa.

Alasti-klubin keikat sekä haastattelut taltioitiin Helsingin Kulttuuritalolla tämän vuoden syyskuussa intiimeissä klubiolosuhteissa. Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen.

– Alasti-klubin konsepti on yksinkertainen ja nerokas. Klubin myötä suomalaiset suosikkiartistit koskettavat suomalaisia paitsi musiikillaan, myös henkilökohtaisilla tarinoillaan, ja se jos mikä on kotimaisen viihteen laadukkainta kärkeä. Erityisen hienoa on se, että idean takana on joukko taitavia nuoria artisteja, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme