Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Paula Vesala myöntää olevansa täysin erilainen kuin Mira Luoti: "Miran vahvuus oli live-esiintyminen"

Artistinimeä Vesala käyttävä Paula Vesala nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2000-luvun alussa PMMP-yhtyeen kautta. Vesala on yksi Alasti-klubin tähdistä.

PMMP syntyi, kun kun Popstars-televisiosarjaan osallistunut Vesala tapasi kuvauksissa samanhenkisen Mira Luodin. Sittemmin kaksikko on kuitenkin ymmärtänyt, että heidän luonteenpiirteensä ovat hyvin erilaisia. Vesala kertoo avoimesti ajatuksistaan Alasti-klubilla.

Katso artikkelin yltä videolta, millainen ohjelma Alasti-klubi on.

"Me olemme niin täysin erilaisia"

Vesala kertoo, ettei hänellä ollut kollegansa Mira Luodin kanssa minkäänlaista kilpailutilannetta, sillä naiset ovat luonteiltaan niin erilaisia. Luodin vahvuudeksi hän mainitsee etenkin live-esiintymiset.

– Me olemme niin täysin erilaisia, Vesala toteaa.

– Miran vahvuus oli live-esiintyminen ja sellainen. Minä edelleen kamppailen sen kanssa, että en välillä tiedä, että haluanko esiintyä, mikä on ihan tosi outoa, kun nyt lisäksi myös näyttelee ja muuta. Se on kummallinen problematiikka siinä, että miksi haluaa sinne lavalle mennä, Vesala jatkaa.

Vesala myöntää, että Miran vahva lavaenergia tarttui häneenkin, ja lavalle oli helpompi astella, kun rinnalla oli live-esiintymisistä täysin rinnoin nauttiva kollega. 

Mikael Gabrielin tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 17. huhtikuuta kello 21. Paula Vesalan jakson löydät Katsomosta.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme