Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Paula Vesala pohtii yhteistyötään Mira Luodin kanssa PMMP:ssä: ”Olemme niin täysin erilaisia”

Alasti-klubin toisessa jaksossa on vieraana Paula Vesala, joka avaa tuntojaan Elias Kaskisen syvähaastattelussa ja esittää paikalla suosikkikappaleitaan. Jakso on nähtävissä C Morella perjantaina 8.12.

Artistinimeä Vesala käyttävä Paula Vesala nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2000-luvun alussa PMMP-yhtyeen kautta. Yhtye syntyi, kun kun Popstars-televisiosarjaan osallistunut Vesala tapasi kuvauksissa samanhenkisen Mira Luodin.

"Miran vahvuus oli live-esiintyminen"

Vesala kertoo, ettei hänellä ollut kollegansa Mira Luodin kanssa minkäänlaista kilpailutilannetta, sillä naiset ovat luonteiltaan niin erilaisia. Luodin vahvuudeksi hän mainitsee etenkin live-esiintymiset.

– Me olemme niin täysin erilaisia, Vesala toteaa.

– Miran vahvuus oli live-esiintyminen ja sellainen. Minä edelleen kamppailen sen kanssa, että en välillä tiedä, että haluanko esiintyä, mikä on ihan tosi outoa, kun nyt lisäksi myös näyttelee ja muuta. Se on kummallinen problematiikka siinä, että miksi haluaa sinne lavalle mennä, Vesala jatkaa.

Vesala myöntää, että Miran vahva lavaenergia tarttui häneenkin, ja lavalle oli helpompi astella, kun rinnalla oli live-esiintymisistä täysin rinnoin nauttiva kollega. 

– Se oli se hänen rakkaus se esiintyminen ja se performatiivinen hulluus, mikä oli hienoa. Siitä (Mirasta) sai lavalla sellaista tukea ja energiaa joka kerta, Vesala muistelee.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme