Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Rokkari Michael Monroe ei ymmärrä irtosuhteita: "Hyi helkkari!"

Muusikko Michael Monroe vierailee Elias Kaskisen isännöimällä Alasti-klubilla Subilla tiistaina 8.5. klo 21 alkaen.

Musiikin parissa arvostetun uran tehnyt Michael Monroe sivuaa Elias Kaskisen haastattelussa kuuluisaa rock’n’roll-elämäntyyliä, johon kuuluvat kliseisesti seksi, huumeet ja rock’n’roll. Monroe kertoo avoimesti, että irtosuhteet eivät ole häntä varten, vaikka hänen elämänsä onkin pyörinyt rock-musiikin ympärillä.

Monroe kertoo Alasti-klubilla olevansa ehdottomasti ”yhden naisen mies”. Jo ajatus yhden illan jutusta saa miehen kakomaan.

– Se on tyhjä kokemus, jos ei siinä ole tunteellista sisältöä, jos olet jonkun ventovieraan kanssa intiimisti jonkun yön, hän jatkaa.

– Eihän se anna sulle mitään! hyi helkkari.

Tätä nykyä Turussa vaimonsa kanssa asustava muusikko on ollut myös aiemmin aviossa, mutta hänen edellinen vaimonsa Jude Wilder menehtyi vuosia sitten.

– Löysin sen henkilön mun elämässä, jonka kuvittelin olevan mun elämänkumppani ja sitten hän menehtyi. Uskoin, että en ikinä löydä toista, mutta sitten tapasin Johannan, Monroe kertoo.

Michael Monroen tähdittämä Alasti-klubin jakso nähdään Subilla tiistaina 8. toukokuuta kello 21.

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut nähtiin ensimmäisen kerran viime syksynä C Moren suoratoistopalvelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme