Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Tuure Kilpeläinen avautuu nöyryyttävästä opettajasta – aiheutti laulajatähdelle esiintymispelon

Tuure Kilpeläinen ja Elias Kaskinen puhuivat MTV.fin videohaastattelussa peloista.

Laulajatähti Tuure Kilpeläinen on yksi syyskuun lopun aikana Helsingin Kulttuuritalolla järjestettävän Alasti-klubin esiintyjistä. Klubilla Elias Kaskinen haastattelee artisteja, jotka esiintyvät illan aikana akustisesti.

Kilpeläinen ja Kaskinen antoivat MTV.fille esimakua huomenna lauantaina Erinin esiintymisellä alkavasta keikkasarjasta.

– Sellainen pelko, joka on vaikuttanut elämääni isosti, on ollut esiintymisen pelko. Siihen liittyi tietty yksi opettaja, jolla oli halu nöyryyttää oppilaita, Kilpeläinen muistelee videohaastattelussa.

– Se teki sen, että esiintyminen, etenkin puhuminen ihmisten edessä oli pitkään tosi traumaattista.

Kilpeläinen pääsi pelostaan yli.

– Joskus se on tullut sittemmin pieninä väläyksinä takaisin, vaikkapa jos on tilanne, jossa pitää esitellä itsensä ihmisten edessä ja huomaa olevansa ihan hiessä. Muistuu mieleen, mistä se juontaa juurensa.


Tuure Kilpeläinen esiintyy Alasti-klubilla torstaina 21. syyskuuta 2017.

Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä. Ohjelmassa suomalaisten huippuartistien ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen.

Klubin ydinajatus kiteytyy siihen, että alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa. Klubilla etsitään tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitaan pienistä yksityiskohdista.

Alasti-klubilla nähdään Kilpeläisen lisäksi seitsemän muuta artistia: Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Erin ja Lauri Tähkä.

Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen ja tänä syksynä klubisarja toteutetaan Helsingin Kulttuuritalolla intiimissä black boxissa.

Lue lisää Alasti-klubista täällä.

Katso ylempää ja tämän tekstin alta esimakua Alasti-klubin tunnelmista!Syyskuussa Helsingin Kulttuuritalolla taltioitavat keikat esitetään vuoden 2017 lopulla C More -suoratoistopalvelussa.

Alasti-klubin jaksot esitetään myös Subilla keväällä 2018.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme