Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Tuure Kilpeläinen muistelee lämmöllä edesmennyttä äitiään: ”Hän oli Seppälän myyjä miesten osastolla”

Muusikko Tuure Kilpeläinen istahtaa Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja esittää parhaita paloja tuotannostaan Alasti-klubilla C Morella alkaen 12.1.2018.

Tuure Kilpeläinen heittäytyy Alasti-klubilla intiimiin keikkaan ja keskustelee illan isännän, Elias Kaskisen kanssa syvimmistä tunnoistaan. Kaksikko päätyy keskustelemaan hyvinkin tunteikkaista asioista, kuten Kilpeläisen edesmenneestä äidistä, joka oli hänelle hyvin läheinen.

”Olen ollut naisten ympäröimänä”

Kilpeläinen kertoo jaksossa, että useampi nainen on jättänyt häneen jälkensä elämässä. Tätä muusikko pitää vahvuutenaan.

– Olen ollut naisten ympäröimänä tai vaikutuspiirissä tosi paljon, muusikko kertoo.

Kilpeläisen elämässä erityisen tärkeä rooli on ollut hänen äidillään. Muusikon äiti on edesmennyt.

– Äiti on tietysti ollut sellainen tosi tärkeä. Tosin hän ei ole enää keskuudessamme ainakaan näin verta ja lihaa -tasolla, mutta muuten kyllä, Kilpeläinen toteaa avoimesti jaksossa.

”Hänellä oli hyvä silmä”

Tuure Kilpeläinen on miesmuusikko, joka kehtaa avoimesti myöntää olevansa kiinni pukeutumisesta. Kilpeläinen kokee, että innostus vaatetusta kohtaan johtuu esteettisestä silmästä, jota hänelle on siunaantunut suurilta osin äitinsä ansiosta.

– Äitini oli Seppälän myyjä miesten osastolla 35 vuotta. Hänellä oli hyvä silmä ja hän oli kiinnostunut kovasti vaatteista ja sellaisesta, muusikko kertoo.

– Hän ehkä tartutti sen minuun, Kilpeläinen toteaa muistellessaan, kuinka hän etsi usein äitinsä kanssa yhdessä sopivia farkkuja tai muita vaatteita.

Pukeutuminen ei ole muusikolle pelkästään vaatteiden ylle pukemista ja eri vaatekappaleiden yhdistelemistä, vaan muoti koskettaa häntä esteettisesti. Tämä taipumus näkyy myös muualla Kilpeläisen elämässä.

– Pidän kauniista ja hienoista asioista, muusikko toteaa.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme