Mainos
Mainos
Alasti-klubi
Subilla tiistaisin kello 21
Lisätiedot

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä.

Alasti-klubi

Ulkomaille musiikkia tekemään ja Hollywoodiin näyttelemään – Mikael Gabriel paljasti suurimmat haaveensa

Mikael Gabriel vierailee Elias Kaskisen luotsaamalla Alasti-klubilla C Morella alkaen 29.12.

Rap-artisti Mikael Gabriel istahtaa Elias Kaskisen syvähaastatteluun ja esittää intiimissä konserttisalissa parhaita paloja tuotannossaan. Haastattelun Mikael Gabriel kertoo avoimesti haaveistaan, jonka suhteen hän on nostanut riman korkealle.

– Tällaisten kelojen kanssa mä kamppailen päivittäin ja olen päätynyt unelmassani siihen, että jonain päivänä laitan kaikki panokseni siihen että yritän myös musiikillisesti ulkomaillla, eri kielellä ja näyttelijähommissa tavoitteena Hollywood, Mikael Gabriel lataa.

– Jännä nähdä, että tapahtuuko, hän naureskelee.

Artisti myöntää, ettei hänellä ole ollut tapana puhua kovin avoimesti haaveistaan. Syytä tähän hän ei tiedä.

– En tiedä, miksi en niin hirveästi uskalla puhua niistä, koska unelmista pitäisi aina uskaltaa puhua, vaikka ne olisivat kuinka hulluja, artisti kertoo.

Mies myöntää, että välillä ikäkriisi nostaa hänen mielessään päätään. Hän pyrkii kuitenkin syrjäyttämään nämä ajatukset.

– 27-vuotiaana tuntuu, että ei hitto, olen kohta 30 vuotta ja ura on ohi, vaikka eihän se niin varmastikaan mene, hän kertoo.

Alasti-klubin julkaisuaikataulu:

1.12. Lauri Tähkä

8.12. Vesala

15.12. Juha Tapio

22.12. Kaija Koo

29.12. Mikael Gabriel

5.1. Erin

12.1. Tuure Kilpeläinen

19.1. Michael Monroe

Alasti-klubien keikkataltioinnit ja haastattelut julkaistaan joulu–tammikuun aikana. Uusi jakso julkaistaan perjantaiaamuisin C Moren suoratoistopalvelussa täällä.

C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Alasti-klubi tulee näkymään Elisa Viihteen C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Sarjaa ei nähdä C Moren maksukanavilla. Alasti-klubi nähdään ensi vuonna myös MTV:n kanavilla.

Ohjelman on tuottanut Rabbit Films Oy ja musiikin julkaisusta vastaa Warner Music Finland.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme