Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Antti Holma neuvoo matkakommelluksistaan viisastuneena: "Etsi etukäteen paikka isolle hädälle"

Antti Holma on kohdannut maailmanmatkoillaan jos minkälaisia tilanteita ja vastoinkäymisiä.

Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjassa tutustutaan sekä tunnettujen ulkosuomalaisten arkeen että isompiin suomalaisyhteisöihin tuhansien kilometrien päässä Suomesta.

Näyttelijä-kirjailija Antti Holma pääsi kokemaan sarjassa mitä erikoisempia tilanteita. Myös omilla maailmanmatkoillaan mies on ajautunut moniin erilaisiin sattumuksiin ja kommelluksiin. 

Holma kertoo muun muassa, kuinka aikoinaan hänen matkustaessaan Lontoossa hänet yllätti ikävällä tavalla iso vessahätä. Mikä tahansa vessa ei tällöin kelvannut matkailijalle ja Holma päätyi lopulta sahaamaan edes takaisin ympäri Lontoota etsiessään sopivaa, rauhallista tilaa. 

– Siitä on seurannut sellainen viisaus, jonka tässä nyt jaan kaikille, että kannattaa aina etsiä etukäteen hyvät ja turvalliset, henkilökohtaiset paikat missä voi käydä hoitamassa tällaisen isomman hädän.

Myös lähes totaalin kielimuurin mies on kohdannut matkustaessaan Suomen Savossa. Elämänsä kauheimman joulun hän kertoo taas viettäneensä ystävänsä näyttelijä Emilia Sinisalon kanssa Kanariansaarilla Teneriffalla. Matka oli epäonnea täynnä, joka huipentui siihen, että pari joutui muun muassa todistamaan tuntemattoman naisen itsemurhayritystä. 

Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. 

Antti Holma ja maastamuuttajat alkaa maanantaina 23.10. MTV3-kanavalla klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme