Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Antti Holma ryhtyy michiganilaisen jääkiekkojoukkueen valmentajaksi – piirtelee pervoja pelikuvioita

Antti Holma innostuu jääkiekosta siinä määrin, että hän päättää alkaa valmentaa paikallista joukkuetta Michiganissa. 

Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmassa käydään Antti Holmalle täysin vieraassa paikassa eli jäähallissa. Holma matkustaa ohjelman viidennessä jaksossa Michiganiin suomalaisten sukujuurille.

Kaupunki on tunnettu amerikansuomalaisista. Jopa kolmanneksella asukkaista on suomalaisia sukujuuria, ja lähes viisi prosenttia väestöstä puhuu suomea äidinkielenään. 

Illan Michigan-Techin ottelu on loppuunmyyty ja viimeeksi näin on käynyt 50 vuotta sitten, kun presidentti Urho Kekkonen piti hallissa puheen.

Ottelun innoittamana Antti Holma ryhtyy paikallisen joukkueen "menthol-coachiksi". Katso videolta, miten Holmalta luonnistuu jääkiekkojoukkueen valmentaminen. 

Antti Holma ja maastamuuttajat maanataisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme