Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Hiekkasurfausta peppu paljaana Atacaman autiomaalla – Antti Holma seikkailee Chilessä

Antti Holma ja maastamuuttaja -sarjassa sekkaillaan maanantaina nähtävässä jaksossa Chilessä. Mies kokeilee muun muassa hiekkasurffausta – peppu paljaana. 

Antti Holma vierailee uudessa ohjelmassaan ulkosuomalaisten luona. Tällä kertaa mies ottaa suunnakseen Chilen. Jaksossa Holma tutustuu muun muassa Atacaman autiomaahan.

Sketseistään tunnettu Holma ottaa ilon irti hiekkadyyneistä ja hiekkasurffaa peppu paljaana keskellä autiomaata. 

Jaksossa Holma vierailee raumalaisen Reijo "Kyre" Pasasen luona. Kyre päätyi aikoinaan San Pedro De Atacamaan hiekan keskelle pitämään kaljabaaria, johon nyt Antti Holma tutustuu.

Sattumaa vai ei, mutta paikalle saapuu myös Kyren vanha ystävä, Nightwish-yhtyeen Marco Hietala, jonka kanssa baarissa pidetään suomalainen ilta.

Jaksossa suomalaisuutta pohditaan upeissa suolajärvimaisemissa ja puheenaiheeksi nousevat niin isänmaallisuus, koti ja tietysti palanut sauna.

Antti Holma ja maastamuuttajat MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme