Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Antti Holma tienasi opiskeluaikana rahaa alastonmallina: "Se oli hirveän hyvä duuni"

Antti Holma matkaa 6.11. nähtävässä jaksossa Kanariansaarten lämpöön koripalloilija Sasu Salinin luokse. Samalla Antti Holma paljastaa, miten tienasi rahaa opiskeluaikana. 

Antti Holma tutustuu ohjelmassaan suomalaisen koripalloilija Sasu Salinin elämään Kanariansaarilla. Holma paljastaa itsestään matkalla hauskan yksityiskohdan. Hän kertoo tienanneensa opiskeluaikoina rahaa alastonmallina. 

– Se oli hirveän hyvä duuni. Silloin oli vielä olemassa Helsingin yliopiston piirrustuslaitos, kunnes se lopetettiin. Sain sieltä yhtenä keväänä töitä. Olin alastonmallina. Siellä oli tarkasti määritelty, millainen asento pitää olla. Siellä ei olisi voinut lähteä hyörimään kaikki paikat "vapaina", Holma kertoo. 

Antti Holma ja maastamuuttajat MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme