Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Antti Holmalta hulvaton imitaatio – "Marco Hietala ja tuonelan tuuttaajat"

Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjasta nähdään maanantaina 11.12. viimeinen jakso. Siinä Holma muun muassa imitoi Nightwishistä tuttua Marco Hietalaa. 

Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmassa on päästy näyttelijä, kirjailija Antti Holman johdatuksella seuraamaan ulkosuomalaisten elämää maailmalla. Holma on vieraillut muun muassa Reykjavikissa Satu Rämön luona, Australiassa Tomi Björckin luona ja Ville Virtasen luona Ruotsissa.

Muusikko Marco Hietalan hän tapasi sattumalta Chilessä. Tapaaminen inspiroi Antti Holmaa siinä määrin, että hän päätti kehittää aivan uuden ohjelmaformaatin "Marco Hietala ja tuonelan tuuttajaat". 

Katso hulvaton video ylhäältä!

Kaikki jaksot ja ekstra-klipit katsottavissa MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme