Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Antti Holmalta jälleen roisi heitto – huvittaa pikkutuhmalla somepäivityksellä

Näyttelijä Antti Holma hauskuuttaa sosiaalisessa mediassa roisilla heitollaan.

Putouksesta tunnetuksi tullut näyttelijä Antti Holma herätti eilen torstaina 18.5. hämmennystä räävittömällä lohkaisullaan MTV:n ohjelmajulkistustilaisuudessa, joka nähtiin suorana lähetyksenä netissä. Antti Holma ja maastamuuttajat -ohjelmaa syksyllä 2017 tähdittävä mies avautui yllättäen seksielämästään lehdistön edessä.

Lontoossa asuva Holma kertoi uutuusohjelmasta ja sai yleisön kihertämään naurusta perustellessaan juontaja Jaakko Saariluomalle, mikä sai hänet muuttamaan Iso-Britanniaan.

– Lontoon raikas ilma ja ihana brittiläinen ruokakulttuuri. Lisäksi minulla ei ollut lainkaan seksielämää ja ajattelin, että ennen kuin kikkelini kuivahtaa kasaan ja kopsahtaa kylpyhuoneen lattialle, niin minun kannattaisi ehkä vielä yrittää, Holma veisteli.

Holman roisit heitot jatkuivat vielä miehen Twitter-tilillään, kun mies päätti jakaa kaksimielisen päivityksen kadunvarrella nappaamastaan leipäyhtiön mainoskuvasta.

Myös leipäyhtiö bongasi Holman twiitin ja reagoi siihen osuvalla tavalla.

– Kiitos luovista otteistasi ulkomainoksemme äärellä, Antti. Lähetämme sinulle laatikollisen Taika-leipiä – maisteltavaksi siementen kera, leipäyhtiö twiittasi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Antti Holma ja maastamuuttajat syksyllä 2017 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme