Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Antti Holmalta pettää pokka! Hulvaton video ohjelman kuvauksista

Antti Holma metkustaa maanantaina 20.11. nähtävässä jaksossa Yhdysvaltojen suomalaisimpaan kaupunkiin. Tällä kertaa kuvaukset eivät suju täysin ongelmitta.

Näyttelijä Antti Holma luotsaa uutta Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjaa. Ohjelman seuraavassa jaksossa mies suuntaa Michiganin Hancockiin. 

Videolla Antti Holma yrittää saada juontoaan purkkiin epätoivoisesti, mutta takeltelee kerta toisensa jälkeen. Katso hulvaton klippi ylhäältä!

Jaksossa Antti Holma perehtyy suomalaisten tuomaan kulttuuriin, joka ei ole 150 vuodessakaan rapissut pois. Jaksossa käydään Antille vieraassa rakennuksessa, jäähallissa.

Illan Michigan-Techin ottelu on loppuunmyyty ja viimeeksi näin on käynyt 50-vuotta sitten, kun Urho Kekkonen piti hallissa puheen. Ottelun innoittamana Antti ryhtyy paikallisen joukkueen "menthol-coachiksi" ja huomaa kaikkien kukkien kukkivan, myös jäällä.

Antti Holma ja maastamuuttajat MTV3-kanavalla kello 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme