Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Antti Holmalta räävitön heitto suorassa lähetyksessä – avautui ruokottomasti seksielämästään

Suosikkinäyttelijä ja kirjailija Antti Holma luotsaa syksyllä 2017 ohjelmaa, jossa pohdiskellaan suomalaisuutta ympäri maailman.

Antti Holma tähdittää Antti Holma ja maastamuuttajat -nimistä ohjelmaa, jonka jokaisessa jaksossa tavataan Suomesta ulkomaille muuttaneita suomalaisia ja otetaan selvää, millaista suomalaisuus on, kun se viedään maailmalle.

Lontoossa asuva Holma vieraili MTV:n kausipressissä kertomassa uutuusohjelmasta ja sai yleisön kihertämään naurusta perustellessaan juontaja Jaakko Saariluomalle, mikä sai hänet muuttamaan Iso-Britanniaan.

– Lontoon raikas ilma ja ihana brittiläinen ruokakulttuuri. Lisäksi minulla ei ollut lainkaan seksielämää ja ajattelin, että ennen kuin kikkelini kuivahtaa kasaan ja kopsahtaa kylpyhuoneen lattialle, niin minun kannattaisi ehkä vielä yrittää, Holma veisteli netissä suorana nähdyssä pressilähetyksessä.

Katso Holman haastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme