Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Bloggaaja Satu Rämö paljastaa – Islannissa voi harrastaa seksiä menninkäisen kanssa

Antti Holma vierailee ohjelmansa seuraavassa jaksossa bloggaaga Satu Rämön luona. Rämö kertoo Antille maan oudosta kulttuurista. 

Islannissa asuu noin 200 suomalaista. Yksi heistä on Salamatkustaja-blogia kirjoittava Satu Rämö.

Rämö kertoo, että islantilaiset uskovat menninkäisiin. Maasta löytyy jopa menninkäisiä seksiterapeutteja, sillä jotkut haluavat harrastaa seksiä menninkäisten kanssa. 

– Jotkut ihmiset näkee menninkäisiä ja jotkut eivät. Ne haluavat näyttäytyä vain tietynlaisille ihmisille. Menninkäisen tunnistaa kiiltävästä spermasta, Rämö kertoo. 

Tästä ja monista muista aiheista keskustellaan luonnonkauniiden maisemien äärellä. 

Lisäksi Antti Holma tutustuu islantilaiseen kasvokuorintaan eli ratsastaa jäätävässä sateessa ja lumpsahtaa pulikoimaan kaukaiseen erämaan luonnonkylpyyn, johon turistien tallaamat polut eivät yllä. Satu pyörittää yhdessä ystävänsä Maarit Kaipaisen kanssa Reykjavikissä Suomi-design kauppaa, josta Antti hakee töitä.

Siellä Antti huomaa, että suomalainen asiakaspalvelu on Islannissa kovassa kurssissa. Se on Antille yllättävä tieto. Yhtä yllättävää on islantilaiset menninkäis-seksiterapeutit, joista Antti kuulee jäätikköretkellä. Islanti on toden totta erikoisten ihmisten ihmeellinen maa.

Antti Holma ja maastamuuttajat maanantaisin MTV3-kanavalla kello 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme