Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Huippukokki Tomi Björck kertoo Australiaan muuttonsa syistä: "Katto tuli vastaan"

Tomi Björck kertoo Antti Holmalle mikä sai hänet muuttamaan perheensä kanssa Australiaan.

Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjassa tutustutaan sekä tunnettujen ulkosuomalaisten arkeen että isompiin suomalaisyhteisöihin tuhansien kilometrien päässä Suomesta.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa näyttelijä-kirjailija Antti Holma pääsee kokemaan huippukokki Tomi Björckin arkea Australian Sydneyssä. Holman vierraillessa Björckin kotona mies alkaa kertoa syistä, mikä sai hänen perheensä lähtemään Australiaan. 

– Jonkin näköinen katto tuli vastaan. Ajattelin aina, että julkisuus on vain osa mun duunia, mutta sitten hiffasin, että kaikki tuntee mut niissä pienissä ympyröissä, missä pyörin Helsingissä. Ja tavallaan jokaiselle olisi pitänyt riittää aikaa, vaikka sitä ei ole itselleenkään.

Björck kertoo, että hänen piti Suomessa asuessaan tavallaan viettää tietynlaista roolia ja jossain vaiheessa hän ymmärsi, että tarvitsee enemmän aikaa itselleen ja perheelleen. 

– Ymmärsin heti, että jotain asioita pitää tehdä täysin eri tavalla, kun tulee tänne. 

Antti Holma ja maastamuuttajat alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 23.10. klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme