Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Ronskia kokkailua! Antti Holma valmistaa piparkakkutaikinaa punaisissa Speedoissa

Antti Holma seikkailee ohjelmansa 7. jaksossa Rio De Janeirossa. Mies intoutuu valmistamaan piparkakkutaikinaa – luonnollisesti Speedoissa.

Antti Holma vie katsojat ohjelmansa seuraavassa jaksossa 4.12. Rio De Janeiroon. Kaupungista löytyy suomalainen siirtokunta, joulupukki, sauna ja maailman karmivin glögi.

Penedo on suomalaisille tuttu paikka. Toivo Uuskallio lähti vuonna 1929 perustamaan sinne ihanneyhteiskuntaa ja onnistui siinä määrin, että suomalaista kulttuuria Penedosta löytyy vieläkin runsaasti.

Sademetsän reunoilta löytyy suomalaisia myymälöitä, Joulupukin mökki, museoita ja suomalainen klubi, jossa Holma järjestää puurojuhlan. Eihän puurojuhlat olisi mitään ilman piparia! Niinpä Antti Holma ryhtyy tuumasta toimeen Rio De Janeiron helteessä. 

Katso videolta Antti Holman hulvaton video!

Antti Holma ja maastamuuttajat MTV3-kanavalla kello 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme