Mainos
Mainos
Antti Holma ja Maastamuuttajat
Alkaa 22.10 klo 21
Lisätiedot

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Tomi Björck sen sijaan ei tule Islannista, vaan Australiasta, ainakin henkisesti.


Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?


Jos Helsingin kostea talvi ahdistaa, kannattaa muuttaa yhdelle maailman kuivimmista suola-aavikoista. Niin teki muuan Reijo Pasanen parikymmentä vuotta sitten. Sillä niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee.


Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja Maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat

Tomi Björck kertoo lapsensa sairaudesta Antti Holmalle: "Pieniä ongelmia on koko ajan"

Antti Holma ja maastamuuttajat -sarjassa tutustutaan sekä tunnettujen ulkosuomalaisten arkeen että isompiin suomalaisyhteisöihin tuhansien kilometrien päässä Suomesta.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa näyttelijä-kirjailija Antti Holma pääsee kokemaan huippukokki Tomi Björckin arkea Australian Sydneyssä. 

Vierailun aikana Björck kertoo Holmalle nuorimman lapsensa Oliverin sairaudesta. Björckin ja tämän vaimon, Minkan toisella lapsella on syntymästään asti ollut suulakihalkio ja kitalakihalkio.

– Tällä hetkellä hän voi tosi hyvin. Ilmasto auttaa todella paljon. Hänellä on kolme leikkausta alla. Onneksi täällä terveydenhoito on todella hyvää, lähellä Suomen tasoa. 

Björck kertoo pienen pojan suhtautuvan elämään iloisesti pienistä vaikeuksista huolimatta.

– Hänellä on koko ajan joitain pieniä ongelmia. Onneksi Oliver on todella positiivinen tapaus. Välillä ihmettelemme, että kenen lapsi hän olikaan. Hänellä on koko ajan pilke silmäkulmassa. Hän on upea ukko, Björck kertoo pojastaan. 

Antti Holma ja maastamuuttajat alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 23.10. klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme