Mainos
Mainos
Burgerimies
Lisätiedot

Sämpylän väliin mahtuu koko maailma. Akseli 'Burgerimies' Herlevi selvittää hampurilaisen ja elämän tarkoituksen, missionaan etsiä ja löytää maailman paras burgeri. Burgerimies ei leiki, vaan jyrää halki Pohjois-Amerikan mielessään ainoastaan yksi asia: Täydellinen burgeri! Burgerimies rullaa pitkin USA:n etelärajaa lännestä itään. Matka jakaantuu 10 etappiin, joista ensimmäinen on Kaliforniassa ja viimeinen New Yorkissa. Reitin varrella syödään burgereita ja selvitetään kohdekaupunkien ruokatrendejä kuppiloissa ja ravintoloissa. Perusnähtävyyksiä ei hierota vaan vedetään road trip -fiiliksellä, jota tuovat musiikki, ruoka, ihmiset ja maisemat. Palattuaan Suomeen Burgerimies sulkeutuu keittiöön ja lyö pöytään matkansa tulokset oman ravintolansa ruokalistalla. Lopputuloksena jokaiselta etapilta on kyseisen kaupungin nimikkoburgeri, joka yhdistää koetut maut ja tunnelmat.

Uutuusohjelman kuvauksille hurja aloitus: Huippukokki Akseli Herlevi joutui varkauden uhriksi

Huippukokki Akseli Herlevin matka Yhdysvaltoihin lähti yskähdellen käyntiin, kun Burgerimies-uutuusohjelman kuvausryhmä pääsi tutustumaan paikallisen alamaailmaan varkauden muodossa.

Akseli Herlevi matkustaa ympäri Yhdysvaltoja Subin Burgerimies -ohjelmassa maistaen ja tehtaillen erilaisia hampurilaisia. Rapakon toisella puolella kuvaukset eivät alkaneet toivotulla tavalla, kun kuvausryhmän autosta varastettiin kuvauskalustoa.

Herlevin kanssa täydellistä hampurilaista etsivä Ossi Lahtinen kertoo Burgerimies -ohjelman ensimmäisessä jaksossa, että kuvausryhmä kohtasi ehsimmäisen haasteen vain kolme tuntia sen jälkeen, kun he olivat saapuneet maahan.

– Ensimmäinen kuvauskamera on pöllitty. Olemme olleet kolme tuntia maassa. Jätkät menivät ikkunasta sisään, kun olimme Best Buy -kaupassa. Hyvä alku, Lahtinen toteaa.

– Vartijat sanoivat vaan, että tämä on h*elvetin usein tällaista, että tervetuloa Amerikkaan. Vähän meni fiilis siitä, että meidät ryöstettiin heti, Lahtinen huokaa.

Burgerimies starttaa Subilla ja Katsomossa alkaen 21.2. klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme