Mainos
Mainos
Game Night
Lisätiedot

Jaakko Saariluoman isännöimä uusi viihdeohjelma Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

Game Night

Uusi viihdeohjelma MTV:lle – tähtinä Maria Ylipää ja Anna-Maija Tuokko

Näyttelijät Maria Ylipää ja Anna-Maija Tuokko tähdittävät Jaakko Saariluoman kanssa MTV:n uutta Game Night -viihdeohjelmaa. Ohjelma tullaan näkemään MTV:n kanavilla syksyllä 2017.

Game Night on uusi lauta- ja seurapelien maailmaan sukeltava ohjelma. Kyseessä on Jaakko Saariluoman juontama viihdeohjelma, jonka vakiovieraina nähdään näyttelijä-laulaja Maria Ylipää ja näyttelijä Anna-Maija Tuokko.

– On mahtavaa päästä tekemään tätä ohjelmaa Marian kanssa, joka on hyvä ystäväni. Jaskankin tunnen hyvin entuudestaan ja olemme aiemminkin tehneet töitä yhdessä, Tuokko iloitsee.

Yhdysvaltalaiseen Hollywood Game Night -formaattiin perustuva ohjelma tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla.

– Game Night on hyvänmielen ohjelma, jossa on hauskoja pelejä ja positiivista kilpailua, Tuokko kuvailee.

– Ajatus on se, että ohjelmassa pelaillaan sellaisia seurapelejä, joita voitaisiin pelata kenen tahansa olohuoneessa, Ylipää tarkentaa.

Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

– Ohjelmassa on kaksi joukkuetta, jotka ovat ikään kuin olohuoneiden sohvilla ja siinä sitten joukkueet kilpailevat keskenään. Tarkoitus on saada luotua hauskaa ja hyvää meininkiä sekä saada katsojat innostumaan peleistä myös, Ylipää lisää.

Uuteen työprojektiin innolla mukaan lähtevä Ylipää paljastaa myös oman suosikkiseurapelinsä, joka on klassikkoluokkaa.

– Afrikan tähti. Onhan se klassikko. Sitä voi pelata koko perhe kolmevuotiaasta alkaen. Se on kestänyt aikaa sieltä 1950-luvulta lähtien. Ja ihan syystä, Ylipää hehkuttaa. 

Ohjelman tarkemmasta esitysajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme