Mainos
Mainos
Game Night
Lisätiedot

Jaakko Saariluoman isännöimä uusi viihdeohjelma Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

Game Night

Anna-Maija Tuokko ja Maria Ylipää uudesta Game Night -ohjelmasta: Siellä pidetään hauskaa ja pyllyillään!

Game Nightia tähdittävät Anna-Maija Tuokko ja Maria Ylipää valottavat mistä uutuusohjelmassa on kyse.

Jaakko Saariluoman isännöimä uusi syksyn viihdeohjelma Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun titteliä havittelevat ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

– Game Nightissa on kyse seurapeleistä, hauskanpidosta, Jaska Saariluomasta ja hauskasta koti-illasta kavereiden kanssa. Siellä pidetään hauskaa ja pyllyillään, Tuokko ja Ylipää nauravat yhteen ääneen.

– Ohjelmassa on kaikkinensa 60 vierasta kymmenen jakson aikana. Vieraskasti on todella vaihteleva, Arja Korisevasta tubettajiin, Tuokko tarkentaa.

Ohjelmassa joukkueet kisaavat mitä erikoisemmissa peleissä, outoihin tehtäviin haetaan selväjärkisiä vastauksia. Luvassa on mm. sanaselitystä, pantomiimia, faceswapattujen julkkisten tunnistamista, räjähtävää aliasta, robottien lausumia lyriikoita ja muiden tanssiliikkeiden ymmärtämistä.

– Kun tätä katsoo kotona, voi samalla itse pelata mukana eikä ainoastaan katsoa, kun me muut sekoillaan ja pelataan. Se on minun mielestäni homman juju. Se tekee tästä toimivan tv-ohjelman, Tuokko hehkuttaa.

Yhdysvaltalaiseen Hollywood Game Night -formaattiin perustuvassa ohjelmassa nähdään kauden aikana vieraina mm. Anu Sinisalo, Arja Koriseva, Lakko, Herbalisti, Arttu Wiskari, Uniikki, Kalle Lamberg, Brädi, Mansikkka, Joonas Nordman, Jaana Saarinen, Pete Parkkonen, Antti Ketonen, Maija Vilkkumaa ja Jannika B.

Game Night perjantaisin 8. syyskuuta 2017 alkaen klo 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme