Mainos
Mainos
Game Night
Lisätiedot

Jaakko Saariluoman isännöimä uusi viihdeohjelma Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

Game Night

Anu Sinisalo Game Night -ohjelman kuvauksista: ”Itseään ei tarvinnut ottaa vakavasti”

Näyttelijä Anu Sinisalo nähdään mukana uuden Game Night -ohjelman avausjaksossa.

Game Night on uusi viihdeohjelma, jossa viikoittain julkisuudesta tunnetut henkilöt saapuvat kisaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä. Joukkueiden kapteeneina toimivat Maria Ylipää ja Anna-Maija Tuokko.

Jaakko Saariluoman isännöimässä ohjelmassa nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun titteliä havittelevat ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

Ohjelman avausjaksossa perjantaina 8. syyskuuta 2017 nähdään vieraina muun muassa Anu Sinisalo, Lasse Piirainen ja Kiti Kokkonen.

Ohjelmassa joukkueet kisaavat mitä erikoisemmissa peleissä, outoihin tehtäviin haetaan selväjärkisiä vastauksia. Luvassa on mm. sanaselitystä, pantomiimia, faceswapattujen julkkisten tunnistamista, räjähtävää aliasta, robottien lausumia lyriikoita ja muiden tanssiliikkeiden ymmärtämistä.

Sinisalo hehkuttaa yhdysvaltalaiseen Hollywood Game Night -formaattiin perustuvaa uutuusohjelmaa.

– Kyseessä on ihan järjettömän hauska ohjelma. Ajattelin, että pitää olla ajan hermolla ja tietää valtavasti populaarikulttuurista, mutta ei tarvitse. Meillä oli kuvauksissa hyvä porukka ja hirveän hauskaa. Ei tarvinnut ottaa itseään vakavasti vaan päin vastoin, Sinisalo iloitsi ohjelman kuvausten yhteydessä.

– Tässä on myös hyvät vetäjät mukana. Jaska on ihana ja mimmit aivan loistavia. On mahtavaa, että mukana on nuorempia naisia vetämässä tätä, hän lisäsi.

Game Night perjantaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme