Mainos
Mainos
Game Night
Lisätiedot

Jaakko Saariluoman isännöimä uusi viihdeohjelma Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

Game Night

Game Night starttaa MTV3-kanavalla – luvassa railakasta meininkiä seurapelien parissa!

Uutuussarja Game Nightin ensimmäinen jakso nähdään MTV3-kanavalla perjantaina 8.9. klo 21.

Jaakko Saariluoman juontamassa uutuussarjassa Game Night on luvassa railakasta menoa, kun näyttelijät Maria Ylipää ja Anna-Maija Tuokko pistävät syksyisten perjantai-iltojen kunniaksi pystyyn peli-illan perjantaisin klo 21.

– Ohjelmassa on kaksi joukkuetta, jotka ovat ikään kuin olohuoneiden sohvilla ja siinä sitten joukkueet kilpailevat keskenään. Tarkoitus on saada luotua hauskaa ja hyvää meininkiä sekä saada katsojat innostumaan peleistä myös, Ylipää kertoo ohjelman ideasta.

Ylipään oma suosikkipeli tuttujen seurapelien joukosta on oikea klassikko: Afrikan tähti.

– Sitä voi pelata koko perhe kolmevuotiaasta alkaen. Se on kestänyt aikaa sieltä 1950-luvulta lähtien. Ja ihan syystä! Ylipää hehkuttaa. 

Ylipään ja Tuokon kanssa ohjelmassa erilaisten seurapelien parissa kilpailevat suomalaisjulkkikset. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa vieraina nähdään Anu Sinisalo, Lasse Piirainen ja Kiti Kokkonen.

Game Night nähdään MTV3-kanavalla perjantaisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme