Mainos
Mainos
Game Night
Lisätiedot

Jaakko Saariluoman isännöimä uusi viihdeohjelma Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

Game Night

Maria Ylipää ja Anna-Maija Tuokko yhdessä lomalle New Yorkiin

Game Night -ohjelmaa luotsaavat ystävykset Anna-Maija Tuokko ja Maria Ylipää suuntaavat syksyllä yhdessä lomalle New Yorkiin.

Game Night -ohjelman pelikapteenit Anna-Maija Tuokko, 36, ja Maria Ylipää, 36, heittävät huulta keskenään ja näyttävät tulevan erittäin hyvin juttuun. 

– Olemme olleet ystäviä jo vuosia ja tehneet paljon töitä yhdessä, Ylipää valottaa.

– Minä olen myös Marian toisen lapsen kummi, Tuokko jatkaa.

Tuokko ja Ylipää tutustuivat aikoinaan Helsingissä teatterikorkeakoulussa. Sen jälkeen he ovat työskennelleet monissa eri projekteissa yhdessä.

Töiden lisäksi mukaan mahtuu yhteisiä lomamatkoja muun muassa New Yorkiin, jonne parivaljakko suuntaa uudestaan lokakuussa.

– Menemme yhdessä New Yorkiin, vähän niin kuin lomamatkalle, Tuokko hehkuttaa.

– Menemme istumaan teattereihin, Ylipää täydentää.

Kaksikko pitää yhteistä New Yorkin reissuaan tietynlaisena opintomatkana, jossa teattereissa istutaan aamusta iltaan. He ovat käyneet vastaavanlaisilla reissuilla aikaisemminkin. 

Välillä tiet erkanivat

Ystävykset kertovat avoimesti, etteivät he ole aina välimatkasta johtuen kyenneet työskentelemään yhdessä. Muutaman vuoden ajan näyttelijöiden välillä oli satoja kilometrejä, kun Ylipää tähditti Ruotsissa musikaalia ja Tuokko näytteli Suomessa. 

Työt yhdessä jatkuivat, kun Tuokko ja Ylipää pyydettiin mukaan Game Night -peliohjelman kapteeneiksi.

– On ollut niin monen vuoden tauko, että ihanaa päästä pitkästä aikaa tekemään töitä yhdessä, Ylipää hehkuu.

Ohjelmassa parivaljakko istuu eri sohvilla ja jokaisessa jaksossa molempien vieressä istuu kolme julkisuuden henkilöä, jotka pelaavat erilaisia pelejä keskenään. 

Tuokko vinkkaa, että myös katsojat voivat pelata samoja pelejä kotona, mikä tekee ohjelmasta ainutlaatuisen.

Ohjelmaa vetää kokenut juontaja Jaakko Saariluoma. Vieraina nähdään kymmeniä eri julkisuuden henkilöitä, Arja Korisevasta tubettajiin.

– Kyse on seurapeleistä, hauskanpidosta ja Jaakko Saariluomasta. Hyviä pelejä, joita te saatte pelata meidän kanssamme, Tuokko ja Ylipää lupaavat.

– Ihmiset tulevat näkemään omia julkisuuden suosikkihenkilöitään erilaisissa tilanteissa. Mukana on myös hyvin kilpailuhenkisiä ihmisiä, Tuokko paljastaa.

Syksyllä näytellään, tanssitaan ja lauletaan

Game Night -ohjelman jälkeen näyttelijät palaavat takaisin muihin projekteihinsa.

Tuokolla on edessään muun muassa Tampereen teatterin Huojuva talo -näytökset loppukesästä sekä tanssitapahtumia Matti Puron kanssa. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman voitto on nimittäin poikinut vaaleatukkaiselle kaunottarelle tanssikeikkoja. 

– Ohjelman siivittämänä ihmisistä on kiva nähdä minut ja Matti keikoilla, ja teemme niitä mielellämme. Niitä saisi tulla lisääkin, Tuokko iloitsee.

Kesän aikana Ylipää on ehtinyt näytellä elokuvassa ja toisin kuin Tuokko, hän on ehtinyt pitää pari viikkoa lomaakin. Syksyllä työt jatkuvat muun muassa Maria Ylipää ja ystävät -yhtyeen keikoilla sekä näyttelijätöiden parissa.

Game Night perjantaisin 8. syyskuuta 2017 alkaen klo 21 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme