Mainos
Mainos
Game Night
Lisätiedot

Jaakko Saariluoman isännöimä uusi viihdeohjelma Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden Maria Ylipään ja Anna-Maija Tuokon johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa pop-kulttuuritietämyksen kentällä.

Game Night

Uutuussarjassa arvuuteltiin Salkkareiden levottomia jaksonimiä – kuinka monta sinä tunnistaisit?

Katso, kuinka olisit pärjännyt uutuusohjelma Game Nightin Salatut elämät -sarjaan liittyvässä pelissä!

Game Night -ohjelmassa pelattiin viime viikolla seurapeliä, jossa oli tarkoitus arvata, mitkä Jaakko Saariluoman mainitsemista jaksonimistä on ihan oikeasti nähty Salatut elämät -sarjan jaksojen niminä.

– Minä kerron pelaajille ensin kategorian ja alan sitten luettelemaan nimikkeitä sen alle. Monet nimikkeistä ovat väärin, mutta pelaajien tehtävänä on painaa nappia heti, kun sanon jotain, mikä heidän mielestään kuuluu kategoriaan, Saariluoma kertaa sääntöjä.

Nämä ovat vastausvaihtoehdot:

1. Ismo on hukassa, mutta ei siinä eläimessä

2. Marianna ei halua lasta eikä pastaa

3. Ismo nuuhkaisee vieraan miehen puskaa ja liikuttuu

4. Ismo katsoo bondagea

5. Ismo hiplaa hissiä

Katso videolta, mitkä kyseisistä jaksojen nimistä ovat oikeita!

Game Night MTV3-kanavalla perjantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme