Mainos
Mainos
Gladiaattorit
Lisätiedot

Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas aikansa huipputapaus Gladiaattorit nähdään nyt vihdoinkin uusintana. Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan erilaisissa hurjissa lajeissa. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Palo. Tuotanto: Sunset Productions Oy.

Gladiaattorit

Muistatko vielä Salaman ja Turbon? Tässä ovat 90-luvun legendaariset Gladiaattorit

Muistatko vielä Salaman ja Turbon? Entä Cobran ja Teräksen? Katso tuoreet kuvat ja hyppää aikamatkalle kultaiselle 1990-luvulle.

Vuosina 1993-1994 MTV3-kanavalla esitetty Gladiaattorit-sarja raivasi tiensä katsojien sydämiin räväkällä ja toiminnantäyteisellä otteellaan. Nyt Gladiaattoreista nähdään Subilla kaikki tuotantokaudet 25.1. alkaen. 

Kilpailijat mittelivät gladiaattoreita vastaan esimerkiksi stunt-radalla ja amerikkalaisen jalkapallon merkeissä.

Gladiaattoreina ohjelmassa nähtiin useita voimailu- ja kehonrakennuslajien parista tuttuja kasvoja, joista monet ovat jatkaneet uraansa liikunnan ja kuntoilun parissa menestyksekkäästi. Ohjelmasta nousi julkisuuteen erityisesti Tony "Viikinki" Halme, joka ehti toimia myös kansanedustajana ennen traagista kuolemaansa vuonna 2010.

MTV.fi keräsi kokoon Gladiaattoreiden kuulumisia.

Marjo "Salama" Krishi

Marjo Krishi voitti kehonrakennuksen maailmanmestaruuden vuonna 1995. Kymmenen vuotta kehonrakentajana ja toiset kymmenen fitness-urheilijana toivat Krishille saavutuksia, joista moni voi vain haaveilla.

Nykyään Krishi asustelee Keravalla miehensä Markon ja koiransa kanssa. Vaikka hän ei enää kilpaile, on urheilu edelleen läsnä niin vapaa-ajalla kuin työssä.

Jussi "Teräs" Hokkanen

Gladiaattoreissa nähtiin myös lahtelainen Juhani Jussi Hokkanen, joka tunnettiin tuolloin Teräs-nimellä. Myöskin kehonrakennusurallaan hyvin menestynyt mies muistaa kuvausten olleen kiireistä aikaa.

– Loppuvaiheessa kilpailtiin niin tosissaan, että siinä ihmiset yrittivät ihan tosissaan satuttaa toisiaan. Siinä satutettiin ja suututtiin. Meininki oli raju, kun annettiin täysillä takaisin.

 

Timo "Turbo" Honkala

Timo ”Turbo” Honkala on hänkin tuttu kasvo kehonrakennuksen ystäville. Pitkän ja menestyksekkään uran keholavoilla rakentaneella Honkalalla on kaapissaan useita SM- ja EM-mitaleita raskaasta ja superraskaasta sarjasta.

Agneta "Cobra" Honkala

Cobrana Gladiaattoreissa kamppaillut Agneta Honkala (o.s. Granfors) bongattiin sarjaan kehonrakennuskilpailuista. Sittemmin Timo Honkalan kanssa naimisiin mennyt Agneta saavuttikin useampia Suomen mestaruuksia lajissa. Kehonrakennus jäi äitiyden myötä, mutta liikunta on pysynyt mukana arjessa kovan kuntosalitreenauksen ja juoksun myötä.

Lisbeth "Skorpioni" Hälikkä 

Lisbeth Hälikkä oli reilu parikymppinen ollessaan mukana Gladiaattorit-ohjelmassa. Tarmokas nuori nainen sai ohjelmasta ponnahduslaudan työelämään ja perustikin pian Gladiaattoreiden loppumisen jälkeen oman Hip Hop House -tanssikoulun Tampereelle. Nykyisin hän johtaa kahta tanssikoulua ja on työnsä ohella kilpaillut aktiivisesti fitnesslajeissa ammattilaisena ympäri maailmaa.

Naimisissa oleva koiranomistaja muistelee Gladiaattorit-huuman olleen hienoa aikaa elämässä. Gladiaattorit kiersivät tuolloin Suomea juontokeikoilla ja esittelemässä tuotteita.

– Noilta ajoilta erityisesti on jäänyt mieleen Rennyn ja Geenan tapaaminen. Oli upeaa päästä tapaamaan heitä. Markus Selin oli myös hauska tyyppi. Meillä oli hienoja loppubileitä, Lisbeth muistelee iloisesti.

Gladiaattorit rynnivät olohuoneisiin 25.1. alkaen Subilla. Ohjelman kaikki jaksot tulevat myös Katsomoon.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme