Mainos
Mainos
Lisätiedot

Haen mukaan uutuussarjaan

Mainos

Hae mukaan uuteen visailuohjelmaan pariskuntaporukalla!

Reissaatteko yhdessä vuosittain, kokkailetteko kerran kuussa kimpassa, laulatteko paikallisessa karaokea tai vietättekö juhannukset mökkeillen isolla porukalla? Poppoo on huikea ja huumori raikaa, kun tämä jengi on kasassa.

Kuka ystäväporukan naisista on suudellut julkkista? Entä kuka miehistä on paras ruoanlaittaja? Oikeilla vastauksilla kukin kerää pisteitä ja paras palkitaan.

Etsimme aitoja, aktiivisia ja aikuisia 25–55-vuotiaita pariskuntia viihdyttävään visailuun. Ohjelmassa kolmen tai neljä toisilleen entuudestaan tuttua pariskuntaa kisaa lämminhenkisessä ja hauskassa tietovisassa, jonka jokainen kysymys liittyy kaveriporukan yhteisiin muistoihin ja tarinoihin.

Takana avioliittoa 20 vuotta tai seurustelua kaksi kuukautta, sillä ei tässä pariskuntaporukassa ole väliä. Tärkeintä on hyvä meno!

Puhdasta hauskaa liittyen parisuhteisiin, ystävyyteen sekä miesten ja naisten välisiin eroihin.


Ilmoittaudu kolmen tai neljän pariskunnan kaveriporukkasi kanssa MTV:n uuteen viihdeohjelmaan

Liitä tähän kuva teistä (vapaaehtoinen):

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Liitä tähän esittelyvideo, jossa mukana kaikki 4 pariskuntaa, kesto max. 1 min, tiedoston koko max 2 Mt. (vapaaehtoinen)

HUOM: Videon maksimikoko on 200 megatavua

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Hakemuksen tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Hakemuksia ja niiden tietoja lukevat vain tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin ja MTV3-kanavan tuotantoon liittyvät henkilöt. Ohjelmaan valittaviin ystäväporukoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Lähettämällä ja hyväksymällä tämän lomakkeen tiedot hakija vakuuttaa ne oikeiksi.

Kuvaukset järjestetään Helsingissä toukokuussa 2018!

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot