Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

Julkkismiehet kiittävät äitejään – lue Kalle Lambergin koskettava viesti

Illallinen äidille -sarjan neljännessä jaksossa Kalle Lamberg kiitti äitiään koskettavalla kirjeellä. 

Illallinen äidille on lämminhenkinen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Jakson lopussa pojat lukevat äidilleen kirjoittamansa kirjeen. Kauden neljännessä jaksossa Kalle Lamberg kirjoitti koskettavan kirjeen omalle äidilleen. 

Lue Lambergin äidilleen kirjoittama kirje: 

Äiti,

tuntuu jotenkin hassulta sanoa äiti koska mä en ole koskaan kutsunut sua termillä äiti vaikka sä mun äiti oletkin. Ja olet paras äiti mitä voi olla!

Tää on varmaan myös ensimmäinen kirje jonka sulle koskaan kirjoitan. Se on ensimmäinen varmastikin siksi, että mun ei ole tarvinnut aikaisemmin kirjoittaa sulle kirjettä, koska sä olet aina ollut vierellä tukemassa, nostamassa takaisin jaloilleen ja tökkimässä eteenpäin.

Mä en varmaan koskaan muista sanoa sitä faktaa, että mä arvostan sua ihmisenä ja äitinä valtavasti. Mä toivon että sä tiedät ja muistat sen aina vaikka se jää multa sanomatta! Vaikka meidän elämässä on tapahtunut valtavasti kaikenlaista huonoakin ja on ollut mutkia matkalla sä olet aina välittänyt ja tukenut meitä lapsia. 

Sä olet äitinä laittanut meidät lapset itsesi edelle, ja se on asia jota mä arvostan valtavasti! Mä tunnen etuoikeutta siitä että mulla on noin suurella sydämellä välittävä äiti. Sä olet myös se suurin syy siihen että mä olen kasvanut tällaiseksi ihmiseksi kun mä olen nyt ja siitä mä en voi sua ikinä tarpeeksi kiittää!

Mä toivon että kun musta tulee joskus isä, mä pystyisin kasvattamaan sen yhtä suurella sydämellä kun sä olet lapsesi kasvattanut! Mä toivon että, että sä tulevaisuudessakin olet meidän lähellä ja että sä olet aina mun suurin fani. Mä toivon että sä tiputat mut tulevaisuudessakin takas maanpinnalle jos kusi meinaa nousta päähän… Kiitos että olet ollut aina tavoitettavissa ja toivon että olet tulevaisuudessakin…

KIITOS ÄITI!

Illallinen äidille MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme