Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

Juuso Mäkilähteen koskettava kirje: "Kiitos, että olet äitini"

Illallinen äidille -sarjan toisessa jaksossa Juuso Mäkilähde kiitti äitiään koskettavalla kirjeellä. 

Illallinen äidille on lämminhenkinen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Jakson lopussa pojat lukevat äidilleen kirjoittamansa kirjeen. Kauden toisessa jaksossa juontaja Juuso Mäkilähde kirjoitti koskettavan kirjeen omalle äidilleen. 

Lue Mäkilähteen äidilleen kirjoittama kirje: 

Rakas äiti,

Sinä sait syntymäpäivälahjaksi minut ja minä sain sinut. Vaikka kyseessä oli varmasti ilonpäivä meille molemmille niin minun muistoni ovat hieman hatarat. Sinä muistat varmasti kaiken. Tuon päivän ja tämän päivän välillä on tapahtunut paljon. Mitään emme voi muuttaa, mitään emme muuttaisi, mitään emme kadu. Olen kuitenkin huomannut, että kiitos on valitettavan usein jäänyt sanomatta. Asioita, joita olet vuokseni tehnyt on tullut pidettyä aikanaan itsestäänselvyyksinä. Nyt vähän vanhempana ja vanhempana itsekin näkee selvemmin. On niin paljon mistä olen sinulle kiitollinen.

Kaikki kiitokset eivät tähän kirjeeseen mahdu, mutta jostainhan se on hyvä aloittaa. Aloitetaan siis henkeni pelastamisesta. En tainnut olla kuin muutaman vuoden ikäinen kun luumu, tuo petollinen hedelmä, oli päättää päiväni. Kivi kurkussa tukki hengitystieni, mutta onneksi sinä olit siinä. Roikotit minua jaloista ja lähdit juoksemaan. Kun ehdit isän luokse autotallille vaara oli ohi ja kivi jossain matkan varrella. Siitä selvittiin. Siitäkin.

Sitten jotain hauskempaa. Sinä naurat paljon. Kiitos siitä. Kiitos, että olet aina jaksanut nauraa jutuilleni ja vieläkin naurat. Siitä olen saanut rohkeutta. Rohkeutta yrittää naurattaa ja viihdyttää ihmisiä. Olen siinä ehkä joskus onnistunutkin tai ainakin siitä tuli minulle tavallaan ammatti. Sinä olet kuitenkin edelleen paras yleisöni tai ainakin helpoin.

Vielä viimeiseksi haluan kiittää sinua siitä, että olet sinä, minun äitini. Positiivinen, purskahteleva ja pirskahteleva.

Empaattinen ja elämännälkäinen. Sinulle on aina ollut helppo jakaa kaikki elämän ilot ja surut. Enkä nyt puhu ainoastaan itsenä vaan varmasti myös kaikkien niiden muiden onnekkaiden puolesta jotka ovat päässeet sinuun tutustumaan. Olen sinusta ylpeä. Olet paras äiti minulle. Kiitos, että olet.

Rakkaudella,
poikasi Juuso

Illallinen äidille MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme