Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

"Minä rakastan sinua" – Amin Asikaiselta tunteikas kirje äidilleen

Illallinen äidille -sarjan kolmannessa jaksossa Amin Asikainen kiitti äitiään koskettavalla kirjeellä. 

Illallinen äidille on lämminhenkinen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Jakson lopussa pojat lukevat äidilleen kirjoittamansa kirjeen. Kauden kolmannessa jaksossa Amin Asikainen kirjoitti koskettavan kirjeen omalle äidilleen. 

Lue Asikaisen äidilleen kirjoittama kirje: 

Rakas äiti <3

Olen iki onnellinen siitä, että minulla on juuri sinunlainen äiti. Ilman sinun roolimallia en varmasti olisi urheilussa päässyt niin pitkälle kuin pääsin.

Elämässä minun olisi ehkä syytä ollut kuunnella sinua hiukan tarkemmin ainakin rahankäytössä ja huolellisuudessa. Kiitän sinua vielä, että vähillä rahoillamme pienestä palkastasi sain harrastaa ja kuskasit minua pyörällä sekä kävellen harrastuksiin. Muistan joka kuukauden viimeinen päivä reissun junalla palkkapäivänäsi Helsinkiin lelukauppaan. Sain lelun, pihvin yläbaarissa, pehmiksen asemalla.

Muistan kaikki ne kesäiset uimaretket, tuoreen broilerin, patongin ja cokista. Muistan ensimmäiset nyrkkeilyvarusteeni Kontulasta Nahka-Sakelta 1988. Vaikka väri punaiset ei tyydyttänyt niin kuitenkin olin iki onnellinen niistä.

Muistan kuinka teit ruuat minulle ennen turnauksia ja huomioit kiukkuisuuteni dieetillä. Muistan ne herkut otteluiden jälkeen kakut, pirtelöt yms. herkut.

Kiitän sinua, kun seisoit maalivahtina urheilukentällä kun halusin seuraa aamusta urheilukentille. Kiitän kun sain harrastaa ja annoit minun olla oma itseni vilkas, eläväinen ja olit se kenelle sain puhua. Kiitos. Minä rakastan sinua. Olet paras oma äiti!

Illallinen äidille MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme