Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

Äiti muistelee Pekka Hyysalon onnettomuutta: ”Se oli taistelu takaisin elämään”

Pekka Hyysalo valmistaa äidilleen herkullisen illallisen. Apunaan hänellä on huippukokki Kari Aihinen, sekä kaksi nuorempaa veljeä. 

Lämminhenkisessä Illallinen äidille -ohjelmassa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalle heille upean aterian yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Torstaina 11. toukokuuta nähtävässä jaksossa nähdään freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo, joka kokkaa Anja-äidilleen kolmen ruokalajin illallisen. Hyysalo ja Aihinen valmistavat illallisen lapsuuden muistojen inspiroimana. Menusta löytyvät muun muassa kantarellimunakas sekä lapsuuden lettukesteistä herkut.

Hyysalo kertoo jaksossa jättäneensä punaisen lihan kokonaan pois ruokavaliostaan. Hän kokee, että kropalta menee turhan paljon energiaa punaisen lihan sulattamiseen.

– Käytän sen energian mieluummin tähän rokkaamiseen, Hyysalo nauraa.

Aterian lomassa Pekka ja Anja muistelevat myös vuonna 2010 tapahtunutta onnettomuutta, missä freestylehiihtäjä sai vakavan aivovamman. Pekan mukaan äidistä on ollut suuri apu kuntoutumisessa.

– Äiti on sellainen tukipilari, joka etsii uusia mahdollisuuksia, mistä voisi olla hyötyä. Avaa niitä ovia ja antaa tukea, hän kuvailee.

Onnettomuuden jälkeen Pekka oli 17 päivää koomassa ja ennuste paranemiseen oli heikko. Nykyään Hyysalo auttaa muita päävamman saaneita FightBack-brändinsä kautta. Matka tähän on kuitenkin ollut pitkä.

– Se oli taistelu takaisin elämään. Vasta sen jälkeen alkoi positiivinen ajattelu. Että näkee mahdollisuudet ja että esteet ovat vain hidasteita.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme