Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

Hynysen äiti rokkari-pojastaan: "Jouni oli nuorempana liiankin kiltti"

Illallinen äidille -sarjan ensimmäisessä jaksossa Jouni Hynysen äiti muistelee poikansa lapsuutta. 

MTV3:n uudessa Illallinen äidille -sarjassa kymmenen julkisuudesta tuttua miestä valmistaa julkkiskokki Kari Aihisen kanssa illallisen äidilleen ja palaa lapsuuden maisemiin ja makumuistoihin.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa Kotiteollisuus-yhtyeestä tuttu Jouni Hynynen esittelee lapsuudenkotinsa ja Raili-äitinsä. Jaksossa muistellaan miehen lapsuutta.

– Jouni on perusluonteeltaan hyvin rauhallinen, kiltti. Nuorempana liiankin kiltti. Hyvä käytöksinen. Hän aina ottaa ihmiset huomioon. Kun joku tulee vastaa, hän ainakin moikkaa, jos ei ole muuhun aikaa. Oikein hyvä poika, Raili kuvailee poikaansa. 

Kuinka rokkimörkö herkistyy kun hän kokkaa äidilleen illallisen Kari Aihisen kanssa? Katso Illallinen äidille torstaina 30.3. MTV3-kanavalla!

Illallinen äidille MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme