Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

Joel Harkimo paljastaa kiusallisen lapsuusmuiston: ”Mutsi kävi ihan kuumana!”

Lämminhenkisessä Illallinen äidille -ohjelmassa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalle heille upean aterian yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Torstaina 27. huhtikuuta nähtävässä jaksossa yrittäjä ja tuore kuntavaltuutettu Joel Harkimo kokkaa illallisen Leena-äidilleen. Aterialla nautiskellaan Joelin lapsuudesta tuttuja makuja, kuten lohimedaljonkeja ja uudenlaisia bebe-leivoksia.

Kokkailun lomassa Aihinen ja Harkimo muistelevat menneitä. Joel kertoo, ettei hän ollut koulun kovin lukutoukka.

– Ainoa, mitä osasin, oli pallopelit. Olin se urheilujätkä, Joel nauraa.

– Minulla on vaikea lukihäiriö, mutta skidinä luulin, että olen vain dorka. Että olen tyhmä. Myöhemmin tajusin, ettei se ihan niinkään ole. Minulle lukeminen on vain paljon vaikeampaa kuin muille.

Harkimo muistelee myös ensimmäistä muistoaan kauppareissuilta, kun kaupassa käynnin konsepti ei ollut ihan vielä hallussa. Kun äiti oli valikoimassa ostoksiaan, pikku-Joel paineli karkkihyllylle syömään herkkuja.

– Kassatädit naureskelivat ja mutsi kävi ihan kuumana. Muistan, että siitä sain satikutia, vaikka se ei ollut tahallista! Se harmitti, kun en tajunnut, ettei niin saa tehdä.

Illallinen äidille torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme