Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

Julkkismiehet kokkaavat äideilleen – "Ohjelmassa rehellinen ja aito tunnelma"

Illallinen äidille -ohjelmassa kymmenen julkisuudesta tuttua miestä valmistaa julkkiskokki Kari Aihisen kanssa illallisen äidilleen ja palaa lapsuuden maisemiin ja makumuistoihin.

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen suunnitellaan aina yllätyksenä äidille, mutta menu perustuu lapsuuden makuihin ja muistoihin. Huippukokki Kari Aihinen loihtii muistojen pohjalta illallismenun ja valmistaa sen yhdessä vieraan kanssa. Illallinen nautitaan kotoisasti ja kursailemattomasti, hyvän keskustelun ja iloisten muistojen saattelemana. Jakson lopussa pojat lukevat äidilleen kirjoittamansa kirjeen, eikä vahvoilta tunteilta voida välttyä.

– Ohjelmasta välittyy hienosti sama rehellinen ja aito tunnelma, mikä meillä oli illallisilla äitien luona. Mikä voisikaan olla luontevampaa kuin istua rennosti iltaa äidin kanssa ja muistella lapsuuden yhteisiä hetkiä ja äitien luomia makumuistoja. Olemme näiden kundien kanssa niin totuttu siihen, että äidin luona on aina ruoka pöydässä, joten oli hienoa päästää kerrankin äidit valmiiseen pöytään, kertoo ohjelman kokki Kari Aihinen.

Illallinen äidille on kunnianosoitus äideille, jossa annetaan myös puheenvuoro menestyneiden poikien äideille. Äidit ovat aina vahvalla tavalla menestyksen takana ja nyt heidän on aika saada kiitoksensa.

Ensimmäisessä jaksossa Jouni Hynynen valmistaa illallisen Raili-äidilleen Lappeenrannassa.

Illallinen äidille torstaina 30.3. klo 20.00 alkaen MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme