Mainos
Mainos
Illallinen äidille
Alkaa 30.3. klo 20
Lisätiedot

Illallinen äidille on MTV3-kanavan uusi 10-osainen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalla heille illallisen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Ohjelmassa nähdään äiteineen Jouni Hynynen, Juuso Mäkilähde, Amin Asikainen, Pekka Hyysalo, Kalle Lamberg, Eero Ettala, Joel Harkimo, Tuomas Kauhanen, Kim Herold ja Janne Saarinen. Lempeässä ja lämminhenkisessä ohjelmassa nähdään kuinka tärkeitä äidit ovat pojilleen. Samalla päästään muistelemaan lapsuuden ja nuoruuden hienoimpia hetkiä yhdessä äidin ja pojan kanssa.

Illallinen äidille

Kalle Lambergin äiti pojastaan: "Hän on kauhean empaattinen ja sympaattinen"

Kalle Lamberg kokkaa Rovaniemeltä kotoisin olevalle Päivi-äidilleen pohjoisen makuja mukailevan illallisen. 

Lämminhenkisessä Illallinen äidille -ohjelmassa julkisuudesta tutut miehet kiittävät omia äitejään valmistamalle heille upean aterian yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa.

Torstaina 20. huhtikuuta on näyttelijä ja teatterinjohtaja Kalle Lambergin vuoro yllättää äitinsä iloisesti. Lamberg valmistaa Päivi-äidilleen illallisen, jossa kaikuvat lappilaiset maut.

– Mulla on ihan mahtava äiti. Hyvin pienikokoinen mutta lapset huomioon ottava, Lamberg toteaa lämpimästi ohjelmassa.

Myös äidillä on vain hyvää sanottavaa pojastaan.

– Kalle on hauska, mutta senhän tietää jo kaikki. Hän on kauhean empaattinen ja sympaattinen, avulias ja kaikin puolin mukava poika.

Katso Lambergin lapsuuskuvia jutun yläosasta videolta. 

Illallinen äidille torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme