Mainos
Mainos
Järjen jättiläinen
Lisätiedot

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas kilpailuohjelma, jossa määritellään uudelleen, mitä tarkoitetaan sanalla fiksu. Kilpailemassa on muun muassa oopperalaulaja, levyseppähitsaaja, toimistosihteeri, sairaanhoitaja, kiinteistövälittäjä, diplomi-insinööri, arkkitehti ja Salsa-tanssin Pohjoismaiden mestari. Kilpailijat hallitsevat niin koodausta, jonglöörausta, strategiapelejä, näyttelemistä, rummunsoittoa kuin erilaisia taistelulajeja. Hulvattomia hetkiä vierailevina tuomareina tarjoilevat näyttelijä Sari Siikander, kirjailija Maisteri Frangén, ja Stand-up koomikko Riku Suokas. Kilpailun juontaa radiosta tuttu Jussi Heikelä.

Kanadalainen menestysformaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla. Ohjelmassa 28 tarkoin valikoitua yksilöä kilpailee musikaalista, visuaalista, sosiaalista, kielellistä, loogista sekä fyysistä älykkyyttä vaativissa haasteissa Suomen fiksuimman ihmisen tittelistä.

Järjen jättiläinen

Mainos

Haku Järjen jättiläinen -ohjelmaan on päättynyt

Nyt rikotaan stereotypioita älykkyydestä.

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas game show, jossa tutustutaan tarkemmin siihen, mitä on olla fiksu. Ohjelmassa joukko eri tavoin älykkäitä ihmisiä kilpailee nopeutta ja heittäytymistä vaativissa hulvattoman hauskoissa tehtävissä. Tehtävät koettelevat älykkyyden eri lajeja: musikaalisuutta, fyysisyyttä, sosiaalisuutta, loogista päättelyä, visuaalisuutta ja kielellisyyttä. Oletko sinä valmis haastamaan itsesi ja testaamaan todellisen älykkyytesi?

Kanadalainen menestysformaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla. Ohjelma kuvataan elokuussa viikoilla 32-33. Haku kilpailijaksi on käynnissä nyt! 

Tärkeää huomioida ennen kuin haet mukaan!

  • ​​​​​​​Kilpailijavalintoja tehdään paraikaa. Hae mukaan pian!
  • Vastaa kaikkiin kysymyksiin rehellisesti ja parhaan kykysi mukaan. 
  • Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta hakemuksen lähetyshetkellä.

VALOKUVA (PAKOLLINEN):

  • Liitä hakemukseen kuva itsestäsi kuvattuna vyötäröstä ylöspäin. Kuvatiedoston (jpeg) tulee olla alle 265K.

VIDEO (SUOSITELTAVA , MUTTA EI PAKOLLINEN):

  • Videon tulisi olla korkeintaan 90 sekuntia pitkä. Kerro videolla itsestäsi ja miksi sinä olet Järjen jättiläinen.

Kiitos ajastasi ja vaivastasi tämän hakemuksen täyttämisessä. Onnea matkaan!​​​​​​​

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme