Mainos
Mainos
Järjen jättiläinen
Lisätiedot

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas kilpailuohjelma, jossa määritellään uudelleen, mitä tarkoitetaan sanalla fiksu. Kilpailemassa on muun muassa oopperalaulaja, levyseppähitsaaja, toimistosihteeri, sairaanhoitaja, kiinteistövälittäjä, diplomi-insinööri, arkkitehti ja Salsa-tanssin Pohjoismaiden mestari. Kilpailijat hallitsevat niin koodausta, jonglöörausta, strategiapelejä, näyttelemistä, rummunsoittoa kuin erilaisia taistelulajeja. Hulvattomia hetkiä vierailevina tuomareina tarjoilevat näyttelijä Sari Siikander, kirjailija Maisteri Frangén, ja Stand-up koomikko Riku Suokas. Kilpailun juontaa radiosta tuttu Jussi Heikelä.

Kanadalainen menestysformaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla. Ohjelmassa 28 tarkoin valikoitua yksilöä kilpailee musikaalista, visuaalista, sosiaalista, kielellistä, loogista sekä fyysistä älykkyyttä vaativissa haasteissa Suomen fiksuimman ihmisen tittelistä.

Järjen jättiläinen

Hän on Suomen fiksuin ihminen! Uutuussarjan voitto ratkesi

Järjen jättiläinen -ohjelman finaalissa selvitettiin, kuka kilpailijoista ansaitsee Suomen fiksuimman ihmisen tittelin.

Espoolainen oopperalaulaja, laulunopettaja ja tuore äiti Ann-Marie Heino karsiutui voittajaksi Järjen jättiläinen -ohjelmassa, jossa etsittiin Suomen fiksuinta ihmistä.

– Ann-Marie, todella loistavaa, olet todella Suomen fiksuin ihminen! ohjelman juontaja Jussi Heikelä julisti heti voittajan selvittyä.

Ennen Järjen jättiläinen -ohjelman voittoa 35-vuotias Heino on  menestynyt erityisen hyvin musiikin saralla, sillä hän on tullut Kangasniemen laulukilpailussa vuonna 2011. Laulun lisäksi hän hallitsee myös sellon, kitaran, rumpujen sekä basson soiton.

Fyysistä älykkyyttään hän on osoittanut nuorempana jalkapallon peluussa, joka on laji, jota hän on myös valmentanut. Heino taitaa myös useampaa kieltä: muun muassa italiaa, tsekkiä, ranskaa, espanjaa, kiinaa ja unkaria.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme