Mainos
Mainos
Järjen jättiläinen
Lisätiedot

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas kilpailuohjelma, jossa määritellään uudelleen, mitä tarkoitetaan sanalla fiksu. Kilpailemassa on muun muassa oopperalaulaja, levyseppähitsaaja, toimistosihteeri, sairaanhoitaja, kiinteistövälittäjä, diplomi-insinööri, arkkitehti ja Salsa-tanssin Pohjoismaiden mestari. Kilpailijat hallitsevat niin koodausta, jonglöörausta, strategiapelejä, näyttelemistä, rummunsoittoa kuin erilaisia taistelulajeja. Hulvattomia hetkiä vierailevina tuomareina tarjoilevat näyttelijä Sari Siikander, kirjailija Maisteri Frangén, ja Stand-up koomikko Riku Suokas. Kilpailun juontaa radiosta tuttu Jussi Heikelä.

Kanadalainen menestysformaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla. Ohjelmassa 28 tarkoin valikoitua yksilöä kilpailee musikaalista, visuaalista, sosiaalista, kielellistä, loogista sekä fyysistä älykkyyttä vaativissa haasteissa Suomen fiksuimman ihmisen tittelistä.

Järjen jättiläinen

Jenni Alexandrovan kanssa seurusteleva Jussi Heikelä kesälomastaan: ”Reissuun Ranskan Rivieralle”

Järjen Jättiläinen -ohjelman juontaja Jussi Heikelä kertoo suuntaavansa kesälomallaan reissuun sekä Ranskan Rivieralle että Saaristomerelle.

Jussi Heikelä nähdään syksyllä 2017 MTV3-kanavalla esitettävän uutuusohjelman juontajana. Järjen Jättiläinen -ohjelma perustuu Canadas' smartest person -ohjelmaformaattiin, joka on ollut jättimenestys kotimaassaan.

– Formaatti on niittänyt menestystä maailmalla. Järjen Jättiläinen on game show, joka hyödyntää ihmisten eri tapoja olla nokkelia.

Järjen Jättiläisessä kilpailijoiden älykkyyttä haastetaan kuudessa eri kategoriassa: musiikki, fyysinen tehtävä, sosiaalinen äly, looginen päättely, visuaalisuus ja kieli.

Ennen uutuusohjelman kuvauksia Heikelä aikoo kuitenkin nauttia kesästä. Radio- ja televisiojuontaja Jenni Alexandrovan kanssa seurustelevan miehen lomasuunnitelmiin kuuluu muun muassa veneilyä ja matkustelua.

– Meillä on tarkoitus muun muassa veneillä yhdessä. Sääntö-Suomi ohjelman kuvaukset loppuvat juhannuksen aatonaattona. Sitten lähden Saaristomerelle veneilemään. Se on minulle todella rakas ja yksi suosikkilomakohteitani. Siellä olen pari viikkoa.

– Kesällä on myös tiedossa reissua Pohjois-Suomeen ja mennään myös käymään Ranskan Rivieralla, Heikelä valotti lomasuunnitelmiaan.

Järjen Jättiläinen syyskuussa 2017 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme