Mainos
Mainos
Järjen jättiläinen
Lisätiedot

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas kilpailuohjelma, jossa määritellään uudelleen, mitä tarkoitetaan sanalla fiksu. Kilpailemassa on muun muassa oopperalaulaja, levyseppähitsaaja, toimistosihteeri, sairaanhoitaja, kiinteistövälittäjä, diplomi-insinööri, arkkitehti ja Salsa-tanssin Pohjoismaiden mestari. Kilpailijat hallitsevat niin koodausta, jonglöörausta, strategiapelejä, näyttelemistä, rummunsoittoa kuin erilaisia taistelulajeja. Hulvattomia hetkiä vierailevina tuomareina tarjoilevat näyttelijä Sari Siikander, kirjailija Maisteri Frangén, ja Stand-up koomikko Riku Suokas. Kilpailun juontaa radiosta tuttu Jussi Heikelä.

Kanadalainen menestysformaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla. Ohjelmassa 28 tarkoin valikoitua yksilöä kilpailee musikaalista, visuaalista, sosiaalista, kielellistä, loogista sekä fyysistä älykkyyttä vaativissa haasteissa Suomen fiksuimman ihmisen tittelistä.

Järjen jättiläinen

Testaa, oletko sinä Järjen jättiläinen – osallistu Järkipeliin!

MTV3-kanavan Järjen jättiläinen -uutuussarjan aikana jokaisen on mahdollista testata omaa älykkyyttään myös kotisohvalta.

Myös katsojien on mahdollista ottaa osaa Järjen jättiläinen -ohjelman hauskoihin ja haastaviin tehtäviin Järkipelin muodossa omalla älypuhelimella tai tietokoneella.

Osallistu Järkipeliin!

Järkipeli on online-peli, joka toimii samanaikaisesti Järjen jättiläinen -ohjelman torstain ensiesitysten kanssa. Peliä pelataan nettiselaimessa tietokoneella tai mobiililaitteella. Seuraamalla lähetystä kuulet, milloin seuraava tehtävä Järkipelissä käynnistyy. Jokaisen tehtävän jälkeen näet, kuinka monta prosenttia pelaajista vastasi tehtäviin samalla tavalla kuin sinä itse.

Haasta ystäväsi tai perheesi Järkipeliin torstaisin Järjen Jättiläinen -lähetysten yhteydessä ja selvitä, millä tavoin juuri sinä olet älykäs!

Järkipelin löydät osoitteesta mtv.fi/jarjenjattilainen

Järjen jättiläinen -ohjelman jokaisessa jaksossa neljä kilpailijaa taistelee finaalipaikasta studioyleisön edessä. Kilpailijoiden älykkyyttä haastetaan kuudessa eri kategoriassa: musiikki, fyysinen tehtävä, sosiaalinen äly, looginen päättely, visuaalisuus ja kieli. Finaalijaksossa kauden 8 parhaiten menestynyttä kilpailijaa taistelee Järjen Jättiläisen tittelistä.

Järjen jättiläinen nähdään MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme