Mainos
Mainos
Järjen jättiläinen
Lisätiedot

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas kilpailuohjelma, jossa määritellään uudelleen, mitä tarkoitetaan sanalla fiksu. Kilpailemassa on muun muassa oopperalaulaja, levyseppähitsaaja, toimistosihteeri, sairaanhoitaja, kiinteistövälittäjä, diplomi-insinööri, arkkitehti ja Salsa-tanssin Pohjoismaiden mestari. Kilpailijat hallitsevat niin koodausta, jonglöörausta, strategiapelejä, näyttelemistä, rummunsoittoa kuin erilaisia taistelulajeja. Hulvattomia hetkiä vierailevina tuomareina tarjoilevat näyttelijä Sari Siikander, kirjailija Maisteri Frangén, ja Stand-up koomikko Riku Suokas. Kilpailun juontaa radiosta tuttu Jussi Heikelä.

Kanadalainen menestysformaatti perustuu teoriaan moniälykkyydestä, jonka mukaan älyä ei mitata ainoastaan älykkyysosamäärällä tai nippelitiedolla. Ohjelmassa 28 tarkoin valikoitua yksilöä kilpailee musikaalista, visuaalista, sosiaalista, kielellistä, loogista sekä fyysistä älykkyyttä vaativissa haasteissa Suomen fiksuimman ihmisen tittelistä.

Järjen jättiläinen

Uutuusohjelmassa etsitään Suomen fiksuinta ihmistä

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas game show, jossa etsitään Suomen fiksuinta ihmistä.

Järjen jättiläinen -ohjelmassa nippelitiedolla tai ammatilla ei ole merkitystä. Parkkipirkko, kotiäiti tai huippukirurgi, kuka vain voi voittaa. Järjen jättiläinen nähdään MTV3-kanavalla syyskuussa 2017. Ohjelman juontaa Jussi Heikelä.

Järjen jättiläinen -ohjelman jokaisessa jaksossa neljä kilpailijaa taistelee finaalipaikasta studioyleisön edessä. Kilpailijoiden älykkyyttä haastetaan kuudessa eri kategoriassa: musiikki, fyysinen tehtävä, sosiaalinen äly, looginen päättely, visuaalisuus ja kieli. Finaalijaksossa kauden 8 parhaiten menestynyttä kilpailijaa taistelee Järjen Jättiläisen tittelistä.

Ohjelman juontaja Jussi Heikelä iloitsee, että ohjelmaan haetaan kaikenlaisia osaajia ja tietäjiä mukaan:

 Mua on aina häirinnyt fiksuuskeskustelu, jossa yksinkertaistetaan älykkyys. On hienoa, että erilailla älykkäät ihmiset pääsevät esiintymään meidän uudessa ohjelmassa, Heikelä sanoo.

Järjen jättiläinen perustuu Canadas' smartest person -ohjelmaformaattiin, joka on ollut jättimenestys kotimaassaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme