Mainos
Mainos
Kansalainen Turhapuro
Syksyllä 2017
Lisätiedot

Kansalainen Turhapuro -dokumenttisarja luotaa sisälle Uunon elämään asiantuntijoinaan Uunon ystäviä, merkkihenkilöitä politiikan, taiteen ja viihteen saralta, kollegoita, tutkijoita, aikalaisia sekä tietenkin Uuno-faneja. Kuusiosainen sarja seuraa Uunon jalanjälkiä tarkasti. Myös sivuaskeleet kartoitetaan tarkasti ja yllättäviltä paljastuksiltakaan ei vältytä. Jokaisessa jaksossa aukaistaan perinpohjin yksi osa-alue Uunon elämästä. 

Kansalainen Turhapuro

Mitä Uuno Turhapuro tekee talvisin? Riku Rantalalla huikea teoria

Maailmanmatkaaja Riku Rantala uskoo, että Uuno Turhapuro oli syvimmältä olemukseltaan reppureissaaja.

Kansalainen Turhapuro on kuusiosainen dokumenttisarja, jossa perehdytään rakastetun Uuno Turhapuron elämään ja tekoihin. Ainutkertainen dokumentti tarkastelee Turhapuroa historiallisena henkilönä, jolla on ollut merkittävä vaikutus suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen erikoiseen kansaan.

Sarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan Uunon perheeseen ja ystäviin. Jaksossa tunnetut suomalaiset kertovat suhteestaan Uunoon ja ääneen pääsee muun muassa toimittaja Riku Rantala.

Madventures-sarjasta tutulla Rantalalla on selitys muun muassa sille, miksei Uunoa ole nähty Suomessa lumisissa maisemissa. 

– Sielultaan ja taustaltaan Uuno on reppureissaaja. Koska olet muka nähnyt Uunon talvella Suomessa? Aivan, Rantala toteaa painokkaasti. 

Katso suomalaisten tähtien muistoja Uunosta videolta artikkelin yläosasta. 

Kansalainen Turhapuro alkaa lauantaina 25. marraskuuta kello 20.30 MTV3-kanavalla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme