Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Ensimmäinen jakso

Kauneuden hinta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa Katariina on aloittanut suuren elämäntaparemontin ja jännittää roikkuvan ihon näyttämistä lääkäreille. Elli kärsii vanhan onnettomuuden jättämistä arvista. Viisi lasta imettänyttä Jonnaa häiritsevät pientyneet rinnat.

Katariina on 23-vuotias nuori nainen, joka on tehnyt valtavan elämänmuutoksen ja sen seurauksena laihtunut 40 kg. Nuoresta iästään huolimatta hänen ihonsa ei kuitenkaan palautunut painonpudotuksen jäljiltä vaan jäi roikkuvaksi ympäri kehoa. Nyt nainen on tullut tapaamaan lääkäreitä, voisivatko he auttaa häntä.

Elli on tullut tapaamaan lääkäreitä ja hakemaan apua suuriin arpiin, jotka hänelle on jäänyt 16-vuotiaana tapahtuneesta trampoliinionnettomuudesta. Useita leikkauksia läpikäynyt nainen on laittanut kaiken toivon tapaamiseen. Hän toivoo, että tämä olisi se viimeinen leikkaus, jossa häiritsevistä arvista päästäisiin eroon.

28-vuotias Jonna hakee apua viiden lapsen imetyksen jäljiltä kutistuneisiin rintoihinsa. Lähes kokonaan hävinneet rinnat ovat Jonnalle iso ongelma ja se vaikuttaa myös Jonnan ja hänen miehensä parisuhteeseen: Jonna ei anna miehensä koskea rintojansa.

Kauneuden hinta -ohjelmasarjassa nähdään 30 tunteita herättävää tarinaa erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien muutosten uhreista, jotka voivat saada uuden mahdollisuuden. Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen auttavat ihmisiä saamaan kaipaamansa muutoksen.

Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua häpeän tai esimerkiksi rahan puutteen vuoksi, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää. Ongelmakohdan paljastaminen lääkäreille vaatii kaikilta päähenkilöiltä valtavasti rohkeutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme