Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Kolmas jakso

Kauneuden hinta -ohjelman kolmannessa jaksossa mukana on Mia, jonka rintaleikkaus ulkomailla epäonnistui. Anni on kaksien kaksosten äiti, joka kärsii vatsa- ja selkäkivuista eikä pysty kunnolla edes leikkimään lastensa kanssa. Pirjoa häiritsevät roikkuvat silmäluomet.

28-vuotias Anni on neljän lapsen äiti. Raskaudet ovat jättäneet jälkensä hänen vartaloonsa. Hän kärsii jatkuvista vatsa- ja selkäkivuista sekä ylimääräisestä ihosta vatsalla. Anni ei ole pystynyt viimeisimmän raskauden jälkeen juoksemaan lainkaan ja joutuu varomaan vatsaansa esimerkiksi leikkiessään lastensa kanssa. Anni ei ole saanut aikaisemmin toivomaansa apua jatkuviin kipuihin ja ulkoisesti rumaan vatsaansa.  Nyt hän on tullut tapaamaan Siluetin plastiikkakirurgeja.

Pirjon mies kuoli ALSiin muutamia vuosia sitten. Raskaat vuodet ovat jättäneet jälkensä ja nyt Pirjo toivoo saavansa apua roikkuviin silmäluomiin, jotka tekevät hänestä väsyneen näköisen, mutta myös häiritsevät näköä.

Mia leikkautti rintansa ulkomailla vuonna 2016, mutta lopputulos ei ollutkaan sitä, mitä sen piti olla. Mialle oli laitettu muun muassa ennaltasovittua suuremmat implantit. Nainen on kärsinyt leikkauksen jälkeen niska- ja hartiakivuista ja toivoo nyt muutosta rintoihinsa.

Kauneuden hinta -ohjelmasarjassa nähdään 30 tunteita herättävää tarinaa erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien muutosten uhreista, jotka voivat saada uuden mahdollisuuden. Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen auttavat ihmisiä saamaan kaipaamansa muutoksen.

Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua häpeän tai esimerkiksi rahan puutteen vuoksi, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää. Ongelmakohdan paljastaminen lääkäreille vaatii kaikilta päähenkilöiltä valtavasti rohkeutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme