Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Kuudes jakso

Kauneuden hinta -ohjelman kuudennessa jaksossa tutustutaan Tiinaan, josta ei ole perhealbumissa yhtään valokuvaa, koska hän ei ole suostunut kameran eteen. Hennaa häiritsee auto-onnettomuudessa silmäkulmaan jäänyt arpi. Mira kärsii eriparisista ja roikkuvista rinnoista.

Tiina on vältellyt kameraa koko aikuisikänsä. Hänestä ei ole yhtään valokuvaa perhealbumissa, koska hän on kokenut suuret ja roikkuvat alaluomensa niin rumiksi. Tiina kokee, että huoliteltu ja siisti ulkonäkö olisi tärkeää myös hänen työssään ja haluaisi jopa välttää tiettyjä työtilaisuuksia.

Henna joutui auto-onnettomuuteen ollessaan teini-ikäinen ja onnettomuudesta hänelle on jäänyt silmäkulmaan arpi. Henna kokee edelleen, että kaikki ensimmäinen vain tuijottavat arpea eivätkä näe muuta. Nyt hän toivoo, että arven saisi kokonaan pois. Mutta onko Hennan toive realistinen?

Mira tuli raskaaksi 17-vuotiaana ja on nyt ihanan pienen pojan äiti. Raskaus ja nopeasti muuttunut keho jättivät nuoreen naiseen jälkensä. Mira kokee, että hänen rintansa ovat rumat ja roikkuvat eivätkä lainkaan sellaiset, mitkä parikymppisellä naisella tulisi olla. Nuorelta naiselta vaaditaan valtavasti rohkeutta näyttää rintansa lääkäreille, jotta he voivat tutkia rinnat.

Kauneuden hinta -ohjelmasarjassa nähdään 30 tunteita herättävää tarinaa erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien muutosten uhreista, jotka voivat saada uuden mahdollisuuden. Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen auttavat ihmisiä saamaan kaipaamansa muutoksen.

Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua häpeän tai esimerkiksi rahan puutteen vuoksi, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää. Ongelmakohdan paljastaminen lääkäreille vaatii kaikilta päähenkilöiltä valtavasti rohkeutta

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme