Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Neljäs jakso

Kauneuden hinta -ohjelman neljännessä jaksossa Sinin ongelma on suuret rinnat. Sen lisäksi, että ne aiheuttavat lähes päivittäistä niska- ja hartia-alueen kipua, ne ovat saaneet myös sopimatonta huomiota. Tuulaa on kiusattu nenänsä vuoksi. Sarin kainalossa on patti.

Sini on 35-vuotias nainen, joka kärsii lähes päivittäin suurien ja raskaiden rintojen aiheuttamasta päänsäryistä. Rinnat ovat myös tiellä hänen työssään sekä vaikeuttavat esimerkiksi urheilun aloittamista. Hän on jo aikaisemmin hakenut apua ongelmaansa, mutta on saanut yllättävän vastauksen lääkäriltä. Sini kaipaa kipeästi muutosta tilanteeseensa, mutta pystyvätkö lääkärit häntä auttamaan?

Tuulaa on kiusattu lapsena ja nuorena hänen kookkaan nenänsä vuoksi. Kiusaaminen on jättänyt syvät jäljet ja Tuula kokee tämän kaiken vaikuttavan myös hänen sosiaalisuuteensa. Nyt Tuula on kerännyt rohkeutensa ja hakee apua plastiikkakirurgeilta.

Sari on käynyt vuosia sitten rintojen pienennysleikkauksessa, mutta leikkauksen jälkeen kainalon alle on jäänyt häiritsevä patti. Sari toivoisi, että patin voisi poistaa.  Miltä sinusta tuntuisi, jos sinulla olisi kananmuna kainalon alla koko ajan?

Kauneuden hinta -ohjelmasarjassa nähdään 30 tunteita herättävää tarinaa erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien muutosten uhreista, jotka voivat saada uuden mahdollisuuden. Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen auttavat ihmisiä saamaan kaipaamansa muutoksen.

Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua häpeän tai esimerkiksi rahan puutteen vuoksi, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää. Ongelmakohdan paljastaminen lääkäreille vaatii kaikilta päähenkilöiltä valtavasti rohkeutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme