Mainos
Mainos
Kauneuden hinta
Lisätiedot

Koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. 10 jaksoa, 30 koskettavaa ja voimaannuttavaa tarinaa tavallisista suomalaisista.

Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Sairaala Siluetista tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta. 

Kauneuden hinta

Seitsemäs jakso

Kauneuden hinta -ohjelman seitsemännessä jaksossa tutustutaan Tiiaan, joka on läpikäynyt useat syöpähoidot ja hänen vatsallaan on rumia leikkausarpia. Jennan ongelma on teinivuosien viiltelyarvet ja pienirintaisuus. Tea oli teininä mopo-onnettomuudessa ja siitä jäi polveen ruma arpi.

Tiian sairaushistoriasta löytyy useampi hoidettu syöpä, leikkaus ja yksi raskaus. Nämä kaikki ovat jättäneet omat jälkensä Tiian vatsalle. Nyt, kun Tiia on saanut terveen paperit ja pudottanut painoaan, hän toivoo, että pääsisi rumista arvista ja epämuodostuneesta vatsasta eroon. Voiko kuitenkin sairaushistoriasta löytyä jotakin, mikä estäisi leikkauksen?

Pitkä ja hoikka Jenna on tullut tapaamaan lääkäreitä ja haluaisi saada apua kahteen eri ongelmaan. Teinivuosien ahdistus purkaantui käsivarsien viiltelyllä ja nyt 30-vuotiaana kahden lapsen äitinä hän haluaisi päästä eroon näistä stigmaattisista jäljistä. Arpien lisäksi Jenna kokee, että hänen kehonsa ei ole kokonainen vaan häneltä puuttuu rinnat. Hän toivoisi saavansa muuhun kehoonsa nähden sopusuhtaiset rinnat, jotta voisi kokea olevansa naisellinen.

Tea hakee lääkäreiltä apua polvessa olevaan rumaan arpeen. Mopo-onnettomuudesta jäänyt arpi on erittäin hankalassa paikassa. Voiko Tea saada arven pois ennen tulevan kesän häitä?

Kauneuden hinta -ohjelmasarjassa nähdään 30 tunteita herättävää tarinaa erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien muutosten uhreista, jotka voivat saada uuden mahdollisuuden. Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen auttavat ihmisiä saamaan kaipaamansa muutoksen.

Päähenkilöt eivät ole aikaisemmin saaneet ongelmaansa apua häpeän tai esimerkiksi rahan puutteen vuoksi, vaan ovat kärsineet ongelmastaan yksin. Nyt he ovat ottaneet rohkean askeleen kohti parempaa elämää. Ongelmakohdan paljastaminen lääkäreille vaatii kaikilta päähenkilöiltä valtavasti rohkeutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme